מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת לימפהמיכל17/08/2012
בוקר טוב,
לפני כחודש הבחנתי בנפיחות קלה באזור הבטן התחתונה מצד שמאל. לדעת הרופאים לא הייתה נפיחות וזהו מבנה גופי. ערכתי מס' בדיקות (הייתי אצל רופא משפחה, רופאת נשים, כירוג ואורטופד) באולטרסאונד של רקמות רכות במפשעה נמצא כי אחת מבלוטת הלימפה מוגדלת, אך ממש מעט והמבנה שלה שמור.
ערכתי גם בדיקות דם ושתן שיצאו תקינות, פרט לערך המונפיציטים- בבדיקות הראשונות הוא היה 13.3, וכעבור 3 שבועות הערך שלו עלה ל 14.4.
רופא המשפחה לא מרגיש את בלוטת הלימפה, אך חושד במחלת הנשיקה. ביקש שאעשה אולטרסאנד לבטן. חשוב לי לציין שאני נמצאת בבדיקות כבר מזה חודש ואין לי תסמינים של מחלת הנשיקה (עיפות, כאב גרון, חום וכו).
חשוב לציין שאני חשבה תחושה של אי נוחות ברגל שמאל. אינני יודעת להגדיר זאת במדויק- מעין כבדות כזו.
האם היית חושבת על כיוון אחר של בדיקות, פרט לבדיקת הטחול לשלילת מחלת הנשיקה?
בתודה, מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעילות בדיקת P24 שבועיים אחרי
שי17/08/2012שלום ד"ר,
לפני כמה שבועות קיימתי יחסי מין אוראלים לא מוגנים (אני גבר עם אישה),
ידוע לי שרמת הסיכון די נמוכה ,
בכל אופן לאחר 16 יום ביצעתי בדיקת HIV הכוללת גם אנטיגן P24 ,
הבדיקה חזרה שלילית ,
האם ניתן להסתמך על בדיקה של P24 שלילית 16 יום אחרי המגע ?
בברכה,
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה טעות
שי17/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעילות בדיקת P24 שבועיים אחרי - תגובה
ד``ר יסמין מאור26/08/2012זה מוריד את החשש אולם בכדי לשלול בודאות הדבקה ב-HIV יש לבצע לאחר חודש בדיקת קומבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטת לימפה - תגובה
ד``ר יסמין מאור26/08/2012בכדי לאשר או לשלול את מחלת הנשיקה צריך לשלוח בדיקות סרולוגיות ל-CMV ן-EBV.
מעבר לכך המקרה שלך דורש פגישה אישית, בדיקה גופנית והתרשמות שלא ניתן לתת אותה דרך האינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)