לרופאה שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופאה שאלה דחופה
    דני
    12/09/2012

שלום,

קיבלתי טיפול מונע פפ ל=HIV, ועקב טעות במקום לקבל כדור אחד קומביויר, קיבלתי שניים, ובמקום שני כדורי קלטרה, קיבלתי אחד.
    כך נטלתי בשלוש פעמים הראשונות רצוף 1 קלטרה ו-2 קומביויור. אחר כך תיקנתי את המינון השגוי.
    האם משהו מיעילות הטיפול פפ נפגע? האם יש טעם להמשיך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופאה שאלה דחופה

הוספת תגובה

• לרופאה שאלה דחופה - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    09/10/2012

ההמלצה היא לקחת כדור אחד של קומביביר פעמיים ביום ושני כדורים של קלטרה פעמיים ביום.
    יש סיכוי שיעילות ה-PEP נפגעה אם לקחת טיפול באופן חלקי.
    מאידך אם היתה התוויה לקחת טיפול מונע בהחלט יש טעם להמשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול PEP לשבוע

אייל
    30/11/2013

שלום ד"ר
    קשה לי עם טיפול ה- PEP, האם לקיחה של שבוע טיפול רצוף ב- 1X2 קלטרה ו- 1X2 קומביויר יכול להספיק, ואני אוכל להפסיק, כי זה עושה לי הרגשה רעה מאוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול PEP לשבוע - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    02/12/2013

ההמלצה היא אם יש התוויה לטיפול לקחת את הטיפול במשך 4 שבועות. אם אין התוויה אז לא צריך לקחת בכלל. לא מכירה חצי טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו