שלשולים הקאות ופריחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים הקאות ופריחה
    אביאל
    13/12/2012

שלום רב..
    אני בן 28 עובד במוסך ובריא בדר״כ.
    לפני שלושה ימים נכנסתי בבוקר להתפנות בשירותי של המוסך.
    לאחר כמה שניות שישבתי על מושב האסלה המים מתוך האסלה פרצו החוצה מסיבה טכנית לא ידועה ושטפו בעוצמה את איזור הישבן , הרגליים , הגוף והפנים .. ניגבתי את עצמי ושטפתי קצת במים , הודעתי להנהלה על הליקוי בשירותים והמשכתי בעבודתי..
    לאחר כשעה שעתיים החלה אצלי הרגשה לא טובה באיזור הבטן ורצתי לשירותים אחרים במתחם המוסך התיישבתי והחלתי לשלשל.
    מאותו רגע שהיה לפני שלושה ימים אני משלשל מים ירוקים בתדירות של למעלה מ 15 פעם ביום וזה רק הולך ומחמיר , התחילו לי גם גירודים באיזור הישבן שבהתחלה לא ייחסתי להם חשיבות.. וכשהסתכלתי הבחנתי במין בליטות כמו עקיצות יתוש גדולות שהחלו להתפשט לאיזור פלג גוף עליון ותחתון.
    כמובן שמצבי הכללי כרגע מבחינת הרגשה כללית וכאבי בטן הוא מצב לא טוב בלשון המעטה וכשאני מקיא אני מקיא את האוכל כמו שלעסתי ובלעתי אותו כאילו הוא לא מתעכל.
    עשיתי בדיקות דם ושתן ותרבית צואה , השתן יצא תקין לפי טענת הרופאים מבחינת התייבשות, בדיקת הדם העלתה שתי תוצאות חריגות ירידה חריגה ברמת הלימפומיטיס ועלייה חריגה ברמת הניוטרפיליס ( אם אני מבטא זאת נכון) .. לא כל תשובות המעבדה הגיעו מבחינת הצואה אבל כרגע אין סימן לביצי תולעים ופרזיטים.
    כרגע המצב רק נעשה רע ורע יותר מכל הבחינות שציינתי .. אני איבדתי המון ממשקלי ( גם ככה אני רזה ) . אני מתעורר באמצע הלילה בעקבות השלשול מספר פעמים בלילה..

ברצוני לשמוע בבקשה את חוות דעתך על המקרה כי עדיין לא ניתן לי הסבר מהו הגורם או המצב שנקלעתי אליו .. האם ניתן לקשר זאת למחלת מין כלשהי כגון איידס ( יש לי קונדמילה ) , האם זה קשור לאיזהו חיידק שהיה באסלת המוסך? , אילו בדיקות נוספות עליי לעבור.. הודה לך על תשובתך .. ברצוני לציין שלא חוויתי חוויה כזאת בחיי ..תודה על עזרתך.. אם תצטרך מידע נוסף אשמח לשתף..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים הקאות ופריחה

הוספת תגובה

• שלשולים הקאות ופריחה - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    25/12/2012

המקרה המתואר מאד לא נעים אבל הסיכוי להדבקה במחלות זיהומיות באופן כזה הוא נמוך. בודאי שלא ניתן באופן כזה להדבק באיידס.
    במידה ואתה עדין משלשל יש להשלים תרבית צואה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו