מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשולים הקאות ופריחהאביאל13/12/2012
שלום רב..
אני בן 28 עובד במוסך ובריא בדר״כ.
לפני שלושה ימים נכנסתי בבוקר להתפנות בשירותי של המוסך.
לאחר כמה שניות שישבתי על מושב האסלה המים מתוך האסלה פרצו החוצה מסיבה טכנית לא ידועה ושטפו בעוצמה את איזור הישבן , הרגליים , הגוף והפנים .. ניגבתי את עצמי ושטפתי קצת במים , הודעתי להנהלה על הליקוי בשירותים והמשכתי בעבודתי..
לאחר כשעה שעתיים החלה אצלי הרגשה לא טובה באיזור הבטן ורצתי לשירותים אחרים במתחם המוסך התיישבתי והחלתי לשלשל.
מאותו רגע שהיה לפני שלושה ימים אני משלשל מים ירוקים בתדירות של למעלה מ 15 פעם ביום וזה רק הולך ומחמיר , התחילו לי גם גירודים באיזור הישבן שבהתחלה לא ייחסתי להם חשיבות.. וכשהסתכלתי הבחנתי במין בליטות כמו עקיצות יתוש גדולות שהחלו להתפשט לאיזור פלג גוף עליון ותחתון.
כמובן שמצבי הכללי כרגע מבחינת הרגשה כללית וכאבי בטן הוא מצב לא טוב בלשון המעטה וכשאני מקיא אני מקיא את האוכל כמו שלעסתי ובלעתי אותו כאילו הוא לא מתעכל.
עשיתי בדיקות דם ושתן ותרבית צואה , השתן יצא תקין לפי טענת הרופאים מבחינת התייבשות, בדיקת הדם העלתה שתי תוצאות חריגות ירידה חריגה ברמת הלימפומיטיס ועלייה חריגה ברמת הניוטרפיליס ( אם אני מבטא זאת נכון) .. לא כל תשובות המעבדה הגיעו מבחינת הצואה אבל כרגע אין סימן לביצי תולעים ופרזיטים.
כרגע המצב רק נעשה רע ורע יותר מכל הבחינות שציינתי .. אני איבדתי המון ממשקלי ( גם ככה אני רזה ) . אני מתעורר באמצע הלילה בעקבות השלשול מספר פעמים בלילה..
ברצוני לשמוע בבקשה את חוות דעתך על המקרה כי עדיין לא ניתן לי הסבר מהו הגורם או המצב שנקלעתי אליו .. האם ניתן לקשר זאת למחלת מין כלשהי כגון איידס ( יש לי קונדמילה ) , האם זה קשור לאיזהו חיידק שהיה באסלת המוסך? , אילו בדיקות נוספות עליי לעבור.. הודה לך על תשובתך .. ברצוני לציין שלא חוויתי חוויה כזאת בחיי ..תודה על עזרתך.. אם תצטרך מידע נוסף אשמח לשתף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים הקאות ופריחה - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/12/2012המקרה המתואר מאד לא נעים אבל הסיכוי להדבקה במחלות זיהומיות באופן כזה הוא נמוך. בודאי שלא ניתן באופן כזה להדבק באיידס.
במידה ואתה עדין משלשל יש להשלים תרבית צואה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)