חום עולה ויורד במהלך היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום עולה ויורד במהלך היום
    דורי
    27/01/2013

שלום רב דוקטור

כבר כשבוע אני מרגישה לא טוב, במהלך היום עולה לי החום ל37.7, בזמן זה אני חלשה, כואב לי הגוף, הנגיעה בעור ממש לא נעימה, קר לי, כל סימני החום העולה. בשעות הערב החום הזה יורד בקצת ושוב עולה, בסה"כ נע סביב 37.4 - 37.7. כמו כן יש לי שיעול יבש, עם ממש קצת ליחה, כשארית מהתקררות שהייתה לפני כשבועיים, אין נזלת. השיעול יבש, מגרה את הגרון ולכן אני כל הזמן משתעלת. בלילה אין שיעול. לקראת הלילה החום יורד, בבוקר אני קמה ללא חום. הרופא נתן בדיקות דם כולל וירוסים, וכן צילום חזה, שתוצאותיו טרם הגיעו.

רציתי לשאול עד כמה התסמינים נשמעים מטרידים,
    האם מעידים על מחלה זיהומית כלשהי או על מה התסמינים יכולים להעיד

אני מטבעי מאוד מודאגת ונכנסת לפאניקה עמוקה מאוד עם התקפי חרדה, במיוחד לאור כל מה שכתוב באינטרנט, מה שברור שהחום הכנראה הסובפיברלי הזה בכל זאת מעיד על תהליכים לא טובים בגוף.

אני אשמח לקבל את דעתך המקצועית לגבי מצבי הפיסי (ולא הנפשי :) ) תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום עולה ויורד במהלך היום

הוספת תגובה

• חום עולה ויורד במהלך היום - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    30/01/2013

הסימנים נשמעים מתאימים למחלה וירלית כלשהי. לא ניתן לבצע אבחנות דרך האינטנרט. אם אתה עדין לא מרגיש טוב ממליצה על פגישה חוזרת עם רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו