מפחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחד
    רפאל
    30/01/2013

היי אני בן עשרים ושבע ולפני שנה קרה לי משהו מפחיד אני נהגתי לקלף את העור בידיים וכתוצאה. מכך נוצר. זיהום ככה אני חושב זה היה על האצבע בצד לאחר מכן העור שלי התחיל להיות קשה. וכוח פעם שגרדתי אותו הופיע סוג של חצקון. מנופח הלכתי. לרופא. והוא אמר. לי שמשהו. חד דקר אותי הוא נתן לי זריקה והנפיכות ירדה אני לא יודע מה לעשות אים זה אשמח לקבל תשובה האין מדובר בסוג של מחט מזוהמת או נזרק מזונם או שסתם בגלל שאני אוכל ציפורניים נוצר המצב הזה
    בתודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחד

הוספת תגובה

• מפחד - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    30/01/2013

יתכן כי זה פשוט משני לכסיסת צפורניים או אולי בעקבות החתכים בעור נכנס גם זיהום. יש צורך בבדיקה בכדי לקבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית

רפאל
    30/01/2013

רציתי. להודות. לך. באמת תודה רבה אני יודע שזה טיפשי לשאול אני הבנתי מאיזה רופא שאין חס וחלילה. זה היה מזרק אים דם בתוכו זה היה יותר גרוע אשפוז. בבית. עולים זה נכון. או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו