CMV עתיק ועובדת הרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CMV עתיק ועובדת הרה
    יוני
    10/02/2013

דר שלום

חליתי במחלת הנשיקה (באופן קל) בחודש יוני האחרון. בדיקות הדם הראו על זיהום חדש (IGG שלילי וIGM חיובי) לCMV, וEBV חיובי לIGG וIGM.
    הסימנים הקליניים חלפו מהר, וחזרתי לפעילות רגילה לאחר חודשיים.
    בבדיקות הדם שלי היום (8 חודשים ממועד הבדיקה האחרונה) התגלה שה IGG וIGM שלי לCMV עודם גבוהים וחיוביים. ההדבקה מן הסתם - ישנה. שאר הבדיקות - תפקודי כבד וכיוב' - תקינות לחלוטין.

אני עובד בצמידות עם שתי נשים הרות (שליש ראשון להריון, ללא חשיפה לCMV בעברן, IGG וIGM שלילי לשתיהן), סיפרתי להן על העניין - ורציתי לדעת אם לדעתך אני מסכן אותן באיזו צורה שהיא. ידוע לי שסיכוייהן להדבק מכל עובר אורח הוא גבוה, אבל השאלה היא בנוגע למצבי, והאם יש דרך לוודא שאינני מדבק בשלב זה.
    בברכה

יוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CMV עתיק ועובדת הרה

הוספת תגובה

• CMV עתיק ועובדת הרה - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    12/02/2013

הנוגדנים ל-CMV יכולים להשאר חיוביים זמן רב ואם אתה מרגיש שהבראת זה מה שקובע.
    לגבי הנשים - מאחר והבראת אינך מסכן אותם. בכל מקרה בכדי להדבק דרוש מגע אינטימי כמו נשיקות, נגיעה בהפרשות גופניות שונות או מגע עם דם. זה בדרך כלל לא קורה באינטראקצייה שגרתית במקום עבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו