תולעי מעיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תולעי מעיים
    שלי
    04/04/2013

שלום,
    בת 30, סובלת מתולעי מעיים כבר מספר חודשים. ניסיתי בהתחלה להיפטר בדרכים טבעיות כי הייתי בהריון אבל זה לא עזר ולכן מיד אחרי הלידה נטלתי וורמוקס ואחרי עשרה ימים שוב. זה לא עזר ונטלתי שוב וורמוקס וזה לא עזר. אני שומרת מאד(!!!!) על היגיינה אישית ובבית. העניין הוא שאני אפילו לא מצליחה להיפטר מהן פעם ראשונה, בלי קשר להדבקה חוזרת. האם יש תרופה חזקה יותר? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תולעי מעיים

הוספת תגובה

• תולעי מעיים - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    06/04/2013

עמידות לורמוקס מאד נדירה.
    יכולים להיות מספר הסברים - אולי זה לא באמת תולעים, האם עשית בדיקה לעניין על ידי דגימת צואה למעבדה בקטריולוגית?
    הדבקה חוזרת מאד נפוצה. יש לטפל ובמקביל לכבס את כל המצעים בבית, חשוב לטפל בכל בני המשפחה ולא רק בך. יש לחזור על הטיפול עבור 10 ימים עד שבועיים בכדי לטפל בביצים שבקעו בניתיים ולא הושמדו על ידי הטיפול הראשוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שלי
    06/04/2013

שלום ד״ר מאור,

כל שכתבת , נעשה- הגיינה גבוהה מאד, נטילה בשני סבבים וכו
    ובכל זאת... הן עדיין כאן. בדיקת מעבדה לא נעשתה שכן ראיתי אותן בעצמי.

מה ניתן לעשות?
    האם אכילת סוכר גורמת להופעתן?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו