חשד לדלקת לאחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לדלקת לאחר ניתוח
    שלומית
    04/04/2013

לפני כ8 שנים עברתי ניתוח להגדלת חזה. גילו שיש לי דלף דו"צ והחלטתי לעבור ניתוח להחלפת השתלים (הם היו קרועים לגמרי). אני 11 ימים לאחר ניתוח ההחלפה, בו שמו לי שתלים חדשים. בשלושת הימים הראשונים לקחתי אופטלגין ומאז לא לקחתי יותר משככים. לאחר כ5 ימים התחילה לי פריחה אדומה מגרדת ושורפת בתוך כף היד. בנוסף לכך כל לילה אני קמה רטובה מזיעה וצריכה להחליף לבגדים יבשים מס' פעמים.אין לי חום.
    היום ביצעתי אולטראסאונד שד ובו מצאו כמות גדולה של נוזלים-אמרו לי שנוזלים נעלמים לאחר מספר ימים לבד. בנוסף זוהה פס היפראקואי המחשיד לאפשרות של דלקת אך אינו שולל אפשרות של קרע. המנתח הפלסטי שלי אמר לי לקחת אנטיביוטיקה, אך הוא לא בטוח שיש לי דלקת. קרע הוא שלל, למרות שאני כבר לא יודעת מה לחשוב. אני מרגישה חלשה מעט ואינני יודעת מה הסיבה לכל התופעות. מה היית ממליצה לעשות? אינני רוצה לקחת אנטיביוטיקה אם לא יודעים בוודאות שיש דלקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לדלקת לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• חשד לדלקת לאחר ניתוח - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    06/04/2013

זה מקרה מורכב שדורש התייחסות בפגישה ולא דיון באינטרנט. באופן כללי חשוב מאד לדעת אם יש או אין זיהום לפני שמתחילים אנטיביוטיקה במיוחד במקרה שלך שכבר מדובר על ניתוח חוזר ולאור העובדה כי אם באמת יש זיהום צריך לשקול האם אפשר להשאיר את השתלים ולכן זו החלטה מאד חשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו