שעלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעלת
    ארז
    26/04/2013

דר שלום בני כבר שבוע משתעל הוא אסמתי בחלופי עונות עשינו בדיקה לשעלת וזה התשובה .
    מתאים ל bordetella spp
    לא ניתן לקבוע בוודאות נוכחות bordetella pertussis
    מבוצע בשיטת RT PCR סף גילוי
    השיטה:10 CFU-ml

NEGATIVE
    Bordetella parapertussis מבוצע בשיטת RT-PCR.סף גילוי השיטה :10 CFU/ml הרופא ילדים אמרה לנו לקחת כולם אנטיביוטקה כולל תינוק בין חודשים שהלכתי לרופא שלי הוא אמר שאין צורך .האם התשובה חיובית הוא שלילית אני יצאתי מבולבל
    נ.ב כול הילדים שלי מחוסנים גם התינוק קיבל חיסון של גי חודשיים בבקשה ממך מה עושים תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעלת

הוספת תגובה

• שעלת - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    08/05/2013

התשובות שקבלת אינם חד משמעיות לגבי נוכחות החיידק בורדטלה פרטוסיס.
    בדרך כלל מקובל לטפל ובמקביל לחזור על הבדיקה וגם בדיקות נוספות מאחר שהמחלה יכולה להיות מאד קשה בתינוקות קטנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאלה..

ליאת
    08/05/2013

האם יש סכנה לעובר בהידבקות כשהוא ברחם? ומה אפשר לעשות כדי למנוע?
    אילו בדיקות נוספות אני צריכה לעבור? הייתי אצל רופא מומחה וביקשתי בדיקות נוספות הוא אמר שאין צורך... חייבת לציין שאני ממש סובלת מהמצב.
    האם אני צריכה לקבל חיסון נגד שעלת בהריון
    תודה רבה רבה על ההתיחסות
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאלה.. - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    11/05/2013

החיידק מסוכן לתינוק רק לאחר הלידה ולא בזמן ההריון. מומלץ לקבל זריקת דחף לשעלת בשליש השלישי של ההריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו