cmv virus

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cmv virus
    דורית
    11/05/2013

הי אני בהריון ואין לי נוגדנים לסי אמ וי. יש לי בבית ילד בן שנה ושמונה חוד שיהיה בריא.
    אני מקפידה מאוד על היגיינה וכל הזמן בראשי השאלות איךומה ושוקלת התנהלות יומיומית בצורה חריגה שמקשה עלי את החיים.
    פרופ אשכנזי רשם לי בזמנו ששמירת היגיינה היא המפתח לכל העניין ולכן מקפידה על זה בצורה אובסיסיבית.
    יש לי בכיור המטבח פית כזו שהיא פיית סבון כלים שמדי פעםן נגמר אנחנו ממלאים בה.(בטח יודעים על מה מדברת). מאותה פיה אנחנו שוטפים כלים במטבח. כמו כן יש לנו עבור בקבוקי ומוצצי הילד מברשת כלים ייעודית רק לו שאיתה שוטפים לו את הכלים שלו אבל הסבון הוא אותו סבון כלים מהפיה. אם נניח במקרה מברשת הבקבוקים שנניח והכילה חלקיקי רוק מהבקבוק של הילד, נגעה בפיה ששמנו עליה סבון מהפיה, ולאחר מכן רחצתי כלים עם אותו סבון כלים כלומר הוצאתי סבון מאותה פיה אבל רחצתי את הכלים טוב טוב עם הסבון והמים, יכול ככ לעבור הוירוס או שהסבון לא מאפשר לו לשרוד, כי אמרתם להקפיד על מים וסבון ופתאום חשבתי שיש מצב שלפני באותה פיה נגעה מברשת הילד שלו...
    אני בחרדות שיא כי כל הזמן חושבת על עוד עווד סיטואציות ורוצה שתענו לי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cmv virus

הוספת תגובה

• cmv virus - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    26/05/2013

הסיכוי להדבקה בדרכים בהם את מתארת מאד נמוך. בהגיינה הכוונה למגע ישיר של הפה שלך עם הרוק של בנך. כמו כן מומלץ לשטוף ידיים בסבון לאחר מגע עם הפרשות (שתן וצואה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו