מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קנדידהליאת16/06/2013
רבות ונצורות קראתי באינטרנט אודות פטריית הקנדידה במעיים- אך הכל מידע אלטרנטיבי. אני סובלת שנים מתחושה לא נעימה של יובש וריח בפה בצירוף עייפות בלתי פוסקת חולשה וחוסר ריכוז.לאחורנה גיליתי בבדיקת משטח לשון פשוטה שיש לי פטרית קנדידה על הלשון- טיפלתי מקומית ע"י משחת דקטרין ג'ל אך זו חזרה שוב ושוב וכך גם שלושת ילד מגיל ינקות עם פטריה בלשון וגם פטרת בטיטולים- אני בהחלט מאמינה שמקור הפטריה הוא פנימי ולכן חוזר שוב ושוב ומשפיע בצורה חריפה על הגוף אבל יש לי בעי'ה טכנית לטפל בשיטה אלטרנטיבית כי נדרש שינוי משמעותי בהרגלי התזונה דבר שלא מתאפשר כלל בחיי , לכן אני מאוד רוצה לטפל באופן סופי ומוחלט בתופעה אך באינטרנט בכל אופן לא מצאתי שיטת טיפול קונבנציונלית כשניגשתי לרופא גם הוא לא יכל לעזור לי פרט למישחת הדקטרין- אני ממש זקוקה לעזרה זה נושא מאוד מתסכל-
אז איך בכל זאת אפשר לאבחן ולטפל במקרה של קנדידה במעיים ברפואה קונבנציונלית?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה מנסיון
רווית17/06/2013גם לי היה סיפור מעיק של קנדידה ותסמינים כמו שתארת
המזל הגדול שלי שהצלחתי למצא טיפול ברמה מדהימה
שבציל אותי מזה.
אם את רוצה אשמח לשלוח לך במייל.
תרשמי את המייל שלך ואכתוב לך.
רווית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחפשת טיפול ללא שינוי תזונה
ליאת17/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון
ליאת17/06/2013אני לא שיניתי את התזונה בכלל
רק נטלתי חומר מסויים שהוריד את הקנדידה ואת הפטרייה בלשון
שהיתה לי - הלשון ברוך השם בריאה היון וזה סימן שהבראתי.
אשלח לך במייל אם תרצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת אשמח מאוד לתגובת רופא
ליאת17/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/06/2013ראשית חשוב לדעת כי קנדידה היא חלק מהפלורה הטבעית של הגוף שלנו. כלומר במינון מסויים לכולנו יש קנדידה גם בפה וגם במערכת העיכול וגם באברי המין וזה לא נחשב לדבר בלתי תקין.
לעיתים כאשר יש יציאה מ"שיווי משקל" יכול להיות זיהום בקנדידה בפה או באברי המין. לרוב זה קורה לאחר טיפול אנטיביוטי או באנשים עם דיכוי חיסוי עקב כמותרפיה וכיוצא בזה.
לא כל לשון לבנה היא בהכרח זיהום בקנדידה.
לכן אני ממליצה ראשית להבדק אצל זיהומולוג בכדי לקבל אבחנה. במידה ואכן מדובר בזיהום כי כדורים שאפשר לקחת.
הטיפולים הקשורים בשינוי דיאטה ותרופות אלטרנטיביות אינם מוכחים שכלל עוזרים לבעייה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר מאור- למעשה אני כבר -
ליאת18/06/2013למעשה אני כבר יודעת ממשטח לשון שיש לי קנדידה רק שהתרופה המקומית- דקטרין ג'ל (שאגב כתוב עלי'ה שהיא מטפלת גם במערכת העיכול) עזרה לי לימים ספורים עד ששבה הפטריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)