התקררות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקררות
    טל
    01/08/2013

הי אני בהריון תאומים. מזה כעשרה ימים מקוררת מאוד. לפני שבוע וחצי החלו כאבי גרון בבליעה כעבור יומיים הצטרפו שיעול ליחה מרובה צרידות , ללא חום תודב לאל וללא מןגלה בגרון משטח גרון יצא שלילי. עם הימים התחלפ כאב הגרון בשריפה חזקה בגרון ביומיים אחרונים הקלה מעטה בשיעול אולם כאילו ביום יש הקלה בשריפה בגרון ובערב לילה תחושת השריפה מתגברת מאןד ןבבוקר שקמה בכלל. בבוקר שמסתעלת עם פנס רןאה ליחה או נזלת בגרון צהבההה. ירוקה ורק שמוציאה אןתה טיפה משתפר. הרופאה אמרה ויראלי, כמה שאלןת:1. האם הגיוני שתחושת השריפה בלילה בוקר נובעת מהימצאות הליחה שם שיושבת בגרון כל הלילה? ומה זה אומר ? מה זה מעיד? ומתי יעבור?זה כבר עשרה ימים. 2. אין לי נוגדנים ךcmv ומהלחץ הרבה בצעתי את בדעקת
    הנוגדנים פעמיים פעם אחת יומייםמלאחר תחילת ההתקררות ופעם שניה אתמול 9 ימים אחרי ותודה לאל תןדה לאל יצא igg, igm. שלילי בשניהם, שאךתי היא האם יכולה להרגע שזה לא חלילה סי אמ וי או שמא לא עבר מספיק זמן מתחילת ההתקררוץ עד בדיקת הדם וזו לא מהימנה? מקווה ממש שכן, כלומר האם זה היה מגלה אן חלילה זה היה זה? ונאם הסימפטומים האלו בכלל מתאימים לזה?מקוןה שתעזרי לי להרגע. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקררות

הוספת תגובה

• התקררות - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    04/08/2013

מקווה שאת מרגישה יותר טוב. מעבר לכך במקרה זה לא ניתן לתת יעוץ ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו