תולעת הפארקים תוקפת אנשים וגם אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תולעת הפארקים תוקפת אנשים וגם אותי
    ב.ס
    06/08/2013

שלום רב.
    מזה זמן רב אני סובל משלשולים - אולם לא נמצעו עד כה טפילים...

באחד הלילות יצאה יחד עם הצואה שלי, תולעת שנראית כמו שלשול הגשם. אורכה כ-5 ס"מ צבע התולעת היה אדום. התולעת התפתלה במיים. הגעתי לרופא המשפחה שלא ידע מהי תולעת זו - אולם המליץ לי ולבני משפחתי לקחת Vermox ביחד.
    יחד עם זאת, שלחתי אותה לבדיקת מעבדה של קופ"ח להמצאות פרזיטים בצואה. אולם לא התגלו תוצאות כלשהן (מוזר מאוד - הגשתי להם את התולעת על מגש, וחכמי החלם האלו לא התיחסו לדבר).
    חיפשתי תמונות של טפילי מיעיים - עד שמצאתי זיהוי וויזואלי מושלם - לתולעת הפארקים Spirocera Lupi הנפוצה אצל כלבים וחתולים. קראתי בנוסף שטיפול רגיל בתולעים - לא מחסל אותה, כי היא חודרת לדם, ובונה גרנולומות - קינים באבי העורקים, בריאות, בעמוד השידרה, ואיפה לא...

מה עושים? לקחת את ה-Vermox ולהירגע, או להתחיל סט בדיקות מקיף, יחד עם בני משפחתי (יש תינוקת בת שנתיים).

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תולעת הפארקים תוקפת אנשים וגם אותי - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    06/08/2013

למיטב ידיעותינו תולעת הפארק לא מדביקה אנשים.
    יתכן ומדובר בתולעת אחרת. ברוב המקרים טיפול בורמוקס מספיק לתולעים שתוקפות אנשים. אם הסמפטומים חוזרים מומלץ לחזור מספר פעמים על בדיקת צואה לפרזיטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו