חושבת שמפספסים משהו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושבת שמפספסים משהו
    מיכל
    09/08/2013

שלום רב
    אני בת 32 ומתגוררת בצפון אמריקה. בחודש האחרון התחלתי לסבול ממיחושים לאורך הזרוע השמאלית שלי. בהתחלה הכאב היה באזור שמאחורי הזרוע, ובהמשך התפשט לאורך כף היד וגם למעלה לאזור החזה הגב והצוואר. קשר קרדיולוגי/אורתופדי/ריאתי נשלל בצילומי חזה, בדיקת טרופונין וא.ק.ג
    הכאב לדברי הרופאים הינו ממקור עצבי, כי יתכן לחץ על עמוד השידרה, אבל לא בוצע עדיין בדיקת הדמייה. יחד עם זאת, הכאב תמיד מתרכז באזור שמאחורי הזרוע השמאלית במקום מסוים.
    מה שמביא אותי לפורום הזה היא ההתפתחות של הימים האחרונים.
    אחרי שכבר חלה הטבה בכאב, התחלתי פתאום בצהריים שלפני ימים מספר לסבול מכאבי תופת לאורך כל הזרוע- מהכתף ועד לאורך כל היד. מספר שעות מאוחר יותר נתקפתי בצמרמורות וחולשה והחום התחיל לעלות לי. הכאב באזור האחורי הספציפי הזה של הזרוע היה חריף מאוד והרגיש כאילו מחטטים לי בשריר עם סיכה. החום עלה לי ל38.5 וכל הזמן זיגזג. רגע אחד ירד ל37.5 ורגע אחרי שוב טיפס. המדחום היה תקין אני לא דמיינתי.
    בקיצור, הייתה לי הרגשה כללית רעה, כאבי שרירים כשהשריר האחורי של זרוע שמאלית היה הכי כואב, והחום עלה ללילה אחד ובבוקר של היום שאחרי הייתי כמו חדשה.
    היום בלילה הבחנתי שבאזור שכואב לי בדרך כלל יש צלקת קטנה עם סימנים של שלוש עקיצות קטנות. מזכירות יתוש לדעתי. הסימנים האלה עדיין רגישים מעט ולא הבחנתי בהם עד עכשיו. אני מודאגת שיכול להיות קשר בין העקיצות באזור הזה לכל הסאגה שעברה עלי עד עכשיו.
    ראוי לציין שבדיקות דם שנעשו לי באותו יום שהיה לי חום הראו ש"הכל תקין" לדברי הרופאים. מה עושים עכשיו? האם יש מקום להתעקש על תרביות דם?
    סליחה על הפירוט הארוך, הנושא מאוד סבוך כאמור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושבת שמפספסים משהו

הוספת תגובה

• חושבת שמפספסים משהו - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    16/08/2013

קשה לתת במקרה כזה יעוץ דרך האינטנט. ממליצה על פגישה עם זיהומולוג באזור מגורייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו