חולשת שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשת שרירים
    טל
    15/08/2013

הי אני בשבוע 33 להריון תאומים, לפני כמה חודשים היה לי מחסור בבי 12 ולקחתי כמוסות כאלן(היומלי תקופות של חולשה וכאלן) , לפני חודש הפסקתי את הכמוסות מיוזמתי ללא בדעקה נןספת. החלו לי השבוע שוב חולשת שרירים כלומרכאבי רגליים וידיים לא כאבים חולשה אחרי כמה דקות פעולה או הלחכה או בידיים אציין שאני בשמירת הריון כבר לודשיים רוב הסמן שכיבה, רציתי לדעת אם יכןל להיות תגובה לאחר הפסקת הכמוסות? ועוד שאתה שמטרידה ממש אין לי נוגדניפ לסי אמ וי ונןרא נורא מןטרדת למרחתהשבוע ההמתקדם אני רוצה שיגמר הכל מושלם הריון תאומים יקר בעה. לפני כשבוע ביצעתח טת הסרטלןגיה ותןדהה לאל יצא שלילי תקין, האם אם חלילהזה היה זה אז הבדיקה של לפני שבוע היתה מראה כי אומרים שסימנים יש כחודש אחרי ההדבקה חלילה אם יש? אין חום תןדה לאל.. אנא עזרתך אם זה חייב לבוא עם חום ויכולה להרגי מהחולשנ הזו ואל יש קשר בין בי 12 לזה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשת שרירים

הוספת תגובה

• חולשת שרירים - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    16/08/2013

אינני מכירה את הכמוסות שאת מדברת עליהן.
    לגבי CMV - הסיכון לעוברים כאשר ההדבקה מתרחשת בטרימסטר השלישי נמוך.
    בכל מקרה גם בדיקת הנוגדנים יצאה שלילית כך שנראה לי שבעניין ה-CMV את יכולה להיות רגועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו