חיסון פוליו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון פוליו
    טל
    31/08/2013

הי ילדתי תאומים בשעה טובה והם בפגיה לעוד כשבוע (שבוע 33נולגו) בבית יש לי ילד בי שנתיים שיהיה בריא מחוסן למומת. בינתיים לא חיסנתי המוחלש כי קראנו שלא לחסן ילדים שיש להם אחים בפגיה. אני קוראת פה המון שאלות ותשובות ולא ממש מבינה אם לא מחסנת וחס וחלילה נושא את זה דרכ מישהו מהגן שחןסן במוחלש, הוא בעצם נשא של המוחלש כםי שהיה נשא של המוחלש באם מחןסן הוא בעצמו? אז נכונה ההנחה זאם מחסנת אותו הןא בטוח ןהוודאות נושא טת המוחלש שישה שבועות ואם לא מחסנת וחס וחלילה נדבק מילד שחוסן בגן אז גם נושא את המוחלש אותן מוחלש שישה שבועות? כי אם זה ככ בגלל הפגים ההנחה שעדיפ לא להכניס הוודאןת את המוחלש על יגי חיסון כי זה במאה אחוז וההדבקה בגן במוחלש היא בסבירות לא של מאה אחןז. האם נכון? כמובן ככ או ככ היגיינה תהיה פה משיחזרו בעזרת השם, אבל אני רוצה להבין את הנקודה אם אכן הבנתי כוונתך, וכמו כן אם בשבוע כזה עברו לפגים מספיק נוגדנים ממני עד אשר יחוסנו הם (אני לא מניקה) ואציין שהבנתי שגם לאחר מתן החיסון הראשון לוקח שבועיים נוספים עד הגופ מתחיל ליצןר נןגדניפ. אנא עזרתך אם אכן הבמתי את הנושא. ומה לעשןת כי אנחנו בתל השומר וכל אחד אומר אחרת לעשות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון פוליו

הוספת תגובה

• חיסון פוליו - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    02/09/2013

הפגים שלך גדולים יחסית ולכן ניתן לחסן את האח אבל אם את חוששת ניתן גם לותר.
    אין סיכון בכך שהאח ידבק בנגיף החיסון דרך הגן. זה אמור לסכן את התואמים.
    בכל מקרה מה שחשוב זה לשטוף ידיים בסבון אחרי הליכה לשרותים ולפני אוכל ולשטוף ידיים בסבון לפני מגע עם הקטנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשכ לתשובתך בבקשה עזרה

טל
    02/09/2013

הי תודה על המענה אכ לא ממש הבנתי מה הכוונה אין סיכון שהאח ידבק בנגיף דרכ הגן? אין מצב שיוכל להיות נשא של זה דרכ הגן מאילן שחוסנו? כי הרי ברטר שהתאומים לא יבואו במגע עם ילדים שחוסנו ולכן גם לא מחסנים את האח בשלב זה אבל מה הכוונה שהוא לא יכול להיןת נשא מהגן? אם לא יגול אזזהמאוד מרגיע (ברור שבלי קשר היגיינה משמור). תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו