חשש הידבקות ממחט מזוהמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש הידבקות ממחט מזוהמת
    שלומית
    02/01/2014

שלום.
    בעלי לפני כמה זמן שהה במיון ושם האחות רצתה להזריק לו לישבן משכך כאבים.
    לאחר שהסירה את מכסה המחט, המחט נפלה לה על אצפת חדר המיון. והאחות בשיא חכמתה, עוד לפני שהספקנו לומר משהו, הזריקה לו לישבן עם אותה המחט...

אני מאוד חוששת...

שאלותיי:
    1. מה הסיכויים שחלילה נדבק במשהו?
    2. לאחר כמה זמן, אם אני רואה שאין שום התפתחות של משהו, אני יכולה להיות רגועה ולהסיק מכך שלא קרה כלום...
    3. יכול להיות שיש הידבקות חלילה שלא ניתן לראות שינויים גופניים עם קרותה גם לאחר המון זמן?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש הידבקות ממחט מזוהמת

הוספת תגובה

• תיקון טעות

שלומית
    02/01/2014

יש שם שגיאת כתיב. התכוונתי לומר שהמחט החשופה נפלה על רצפת חדר המיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה דילגו עליי???

שלומית
    07/01/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש הידבקות ממחט מזוהמת - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    12/01/2014

באמת לא נראה סביר להזריק עם מחט שנפלה על הרצפה, במידה והמחט כבר הוצאה מאריזתה והיתה חשופה לסביבה.
    יחד עם זאת הסיכון להדבקה מאד נמוך ואם לא התפתחו סימנים של זיהום את יכולה להיות רגועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו