צהבת איי ובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צהבת איי ובי
    מ40
    12/01/2014

שלום רב. אני בת 40 אמא לשניים. אני גרושה 15 שנה והכרתי לפני שנתיים אדם נפלא ורציתי שניצור קשר עתידי.
    לאחר שנתיים של חברות הוא אמר לי שסובל מצהבת איי ובי. נורא נבהלתי כי קיימנו יחסי מין מלאים בתור זוג שעומד ממש להנשא.
    אני מפוחדת מאוד. גם ילדיי הקטנים בסביבה, מנשקים אותו , אותם שירותים, הכל יחד, ואני במצב נורא ואיום מכך. אני יודעת שצהבת מסוכנת ומדבקת. הבנתי שעבר אותה בגיל 14 וחזרה לו שוב בגיל מאוחר. הוא גם עם אולקוס וציסטות בכבד עם מחיצה. האם מסוכן לנו מצבו לאור העובדה שיש גם ילדים קטנים בסביבה? אנא עזרתכם. אני ממש חסרת אונים ומפוחדת. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צהבת איי ובי

הוספת תגובה

• חשוב לי מאוד

מ40
    14/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהבת איי ובי - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    21/01/2014

צהבת מסוג A אינה מחלה כרונית ולכן אין לה משמעות בהקשר זה.
    צהבת מסוג B יכולה לעבור במגע אינטימי.
    ההמלצה במקרים אלו היא לחסן את בני המשפחה - במקרה זה את והילדים כנגד הפטיטיס B ואז אתם מוגנים מהדבקה.
    בעקרון הילדים היו אמורים להתחסן בלידה כנגד הפטיטיס B כך שרוב הסיכויים שהם כבר מחוסנים.
    ממליצה לך לקבוע תור מסודר לקבלת יעוץ לגבי הצורך בהשלמת החיסונים ובדיקות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו