בבקשה עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה דחוף
    אני
    07/02/2014

לא בטוחה אם אצליח לעבור עוד לילה עם הכאבים האלה.
    יש דבר כזה שלבקת חוגרת בפה?
    היה לי לפני כשנתיים את המחלה הנוראית הזאת באזורים אחרים בגוף, קיבלתי מורפיום ועוד דברים להרגיע את הכאבים האלה, הייתי מאושפזת, לא יכולתי לעמוד בכלל.

בכל מקרה לפני שבוע התחיל לשרוף לי שוב בצד ימין של הגוף ובצד ימין של הפנים שככה התחילה לי השלבקת אז (שאמרו לי שהיא לא חוזרת)

ביום ראשון (יום אחרי שהתחילה לי השריפה בגוף) עברתי טיפול בהרדמה מלאה בשיניים. ויום אחרי נוצר לי פצע גדול בחך, ממש במקום שבולעים, כאבים מטורפים, חשבתי שזה מהצינור של ההרדמה. בכל מקרה לא רק שזה לא עבר מאז יום ראשון זה רק מחמיר לי והכאבים מטורפים, והם מאוד דומים לכאבים שהיו לי בשלבקת שלא חשבתי שאצליח לעמוד שוב בכאבים האלה.

אני לא יכולה לישון, לא לאכול ולא לשתות וגם לא לדבר כי זה פשוט כואב לי...

הלכתי אתמול למר"מ והביאו לי משחה מאלחשת שעוזרת רק לכמה שניות כי במקום הזה המשחה לא ממש נשארת.

מישהו המליץ לי על אוטימור, רציתי לדעת האם זה מתאים לזה? כי לא מצאתי על זה הרבה מידע ברשת.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה דחוף

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה דחוף - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    10/02/2014

לא ניתן לאבחן את מחלתך דרך האינטנט ולכן ממליצה לפנות לבדיקת רופא.
    אני לא מכירה את התרופה אוטימור - אולי את לא מאייתת נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ככה כתבו לי, אני גם לא מכירה

אני
    11/02/2014

בכל מקרה בינתיים השתמשתי במקלות האלה ששורפים רצח, לא יודעת מה החומר שיש שם אבל בינתיים יש הקלה וזה מה שחשוב, מקווה שזה יעבור, כי זה כבר שבוע וחצי.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו