פרו וירוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרו וירוס
    דנה
    07/02/2014

היי דר
    לפני 10 ימים ביתי חלתה ואובחן אצלה סטרפטוקוק a והיא קיבלה טיפול אנטיביוטי. ביום האחרון לטיפול הופיעה פריחה אדומה על הפנים שלה ולמחורת גם קצת על הרגליים . יום לפני כאבה לה הבטן ....כל השבוע היא עייפה יותר מהרגיל אבל ללא חום. הרופא אמר שזאת פריחה ווראלית ואין מה לעשות. גיליתי לא מזמן שאני בהריון והפריחה נראית לפי התמונות ממש כמו הפריחה בפרווירוס ואני די מבוהלת. האם פריחה כמו של פרווירוס יכולה להיות גם מוירוסים אחרים?הרופא אמר להבדק אצל גניקולוג ואמר לבעלי שאין כל הצדקה לבצע בדיקת דם לילדה. האם הפריחה הזאת ייחודית רק לפרווירוס?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרו וירוס

הוספת תגובה

• תגובה

אפרת
    08/02/2014

היה לי פריחה כזאת
    זה נקרא פיטריאזיס רוזאה
    תחפשי את זה בגוגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפריחה על הפנים נראתה כאילו סטרו לה

ק
    09/02/2014

בגוף זה לא דומה ללינק ששלחת לי- כי הפריחה הייתה יחסית עדינה וממש לא הרבה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרו וירוס - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    10/02/2014

פריחות כאלו הן לרוב משנית למחלה ויראלית. פרוו וירוס היא אפשרות אחת לא מאד נפוצה. יש וירוסים רבים אחרים שגורמים גם הם לפריחות מסוג זה.
    בשלב זה באמת אין מה לעשות. קשה מאד לאבחן הדבקה בוירוס פרוו בבדיקת דם וברוב המקרים זה מצריך בדיקה פולשנית שאין הצדקה לעשות לילדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו