מה זה יכול להיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה יכול להיות?
    יוליה
    12/02/2014

שלום רב!
    ברצוני להתייעץ לגבי מחלה שפוקדת אותי בימים האחרונים
    קצת רקע: אני בת 26, נשואה, לבורנטית במפראה ציבורית (ז"א אני חשופה להרבה אנשים חולים ועובדת עם ההפרשות שלהם, כולל לקיחת משטחי גרון).לוקחת באופן קבוע נורטילין עקב מעי רגיש ודיספפסיה (הכדור מאד עוזר) וגלולות מרסילון למניעת הריון.
    לצערי חסרים לי הרבה חיסונים מילדות (אין חיסונים לאדמת, חזרת, חצבת , הפטיטיס A, אבעבועות רוח, נגיף הרוטה). עשיתי חיסון נגד שפעת לפני 3.5 שבועות.
    ביום ה' האחרון הופיעו לי כמה כתמים קטנים מאד באיזור הגרון ועל הלחי ( מצד ימין) בצבע ורוד, בלי גירוד. בערב הייתה לי צרבת חזקה. למחרת הכתמים נעלמו לבד אך הופיעה לי נזלת קלה והרגשה של גירוי בגרון, אחה"צ נוסף חוסר תאבון ואי נוחות בבטן. בשבת קמתי עם בחילה וצרבת ,חוסר תאבון, חולשה חזקה, במהלך היום היה לי גם קלקול קיבה קל, ובערב הרגשתי כאבי גרון, נזלת ועייפות רבה.
    ביום ראשון קמתי עם כאב גרון (לא חמור), נזלת שהתחזקה, כאבים בכל הגוף, חולשה, כמו כן התחילו לי כאבים קלים בבטן מצד ימין למטה והופיעה לי פריחה אדומה ומגרדת על המד החיצוני של כפות הידיים (אך ורק שם). לקראת הערב עלה החום ל37.7 ואח"כ ירד עצמונית.
    ביום שני המשיכו כל התסמינים ( הייתה פחות חולשה ולא היו כאבים בגוף), בערב החום עלה ל38 והייתה לי הרגשה כללית של חולי.
    מאתמול אין חום אך יש אי נוחות ניכרת בטן (יציאות רבות מהרגיל אך לא שלשול ,בחילה חמורה וצרבת, חוסר תאבון, עדיין יש כאבים קלים בצד ימין למטה) וחולשה רבה וישנוניות. כאב הגרון משתפר , עדיין יש נזלת ופריחה על הידיים עדיין ישנה אך היא כבר לא מגרדת.
    בנוסף נדמה לי שאתמול והיום אני נותנת יחסית מעט שתן אך צבע השתן רגיל (קצת מרוכז).
    אני קצת מודאגת כי זה נראה לי מעבר לצינון עונתי רגיל. מה זה יכול להיות? האם חטפתי ח"ו אחת מהמחלות שאין לי נגדה חיסון?

בכבוד רב ובתודה מראש,
    יוליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה יכול להיות?

הוספת תגובה

• יש לך סיפור וירלי

ענת
    13/02/2014

יש לך סיפור וירלי שמלשב פריחה שלושול וחום.
    תחפשי בגוגל - אקטימור למחלת הנשיקה
    זה הפתרון לבעיות וירליות בתוך ימים בודדים ( 3 - 4 ימים מקסימום )
    תחפשי בגוגל גם - פיטריאזיס רוזאה ( זו פריחה וירלית )

ממליצה בחום כמי שחוותה על בשרה ארוע וירלי קשה שלא נפתר ברפואה קונבציונלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה יכול להיות? - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    25/02/2014

לא ניתן לתת יעוץ פרטני לחולה ללא בדיקה ומעבר על הבדיקות השונות שבוצעו. ממליצה לפנות לרופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו