מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי קשות מחיסון נגד שפעתגבריאלה18/02/2014
אני בת 65, בלי מחלות כרוניות, יחסית בריאה. עד לפני כחמש שנים עשיתי חיסון נגד שפעת בתחילת כל חורף בלי תופעות לוואי. לפני חמש שנים, במשך שנתיים רצוף, כשבוע לאחר החיסון הופיעו תסמינים שאובחנו בבדיקות דם כמחלת הנשיקה: תחילה הופיע כאב גרון חזק ונפיחות בבלוטות הלימפה בצוואר, ולאחר מכן תשישות כרונית מתמשכת שנטרלה אותי מכל פעילות כמעט, בפעם הראשונה למשך כחודש, ובשנה שלאחר מכן למשך שלושה חודשים ברציפות. בעקבות זאת רופאת המשפחה המליצה לי להפסיק לעשות את החיסון נגד שפעת ולנסות חיסונים אלטרנטיביים. עד השנה זה עבד, כלומר נטלתי תרופות הומיאופטיות ועברתי את החורפים בשלום. השנה החיסון ההומיאופטי לא עזר כלל וחליתי בברונכיט קשה, זאת לאחר שנה שבה חליתי בשפעת קשה מאוד ולאחריה פעמיים בהתקררויות קשות. עקב כך אני רוצה לבחון את האפשרות לחזור לעשות את החיסון הרגיל, אבל אני חוששת שאחלה שוב במחלת הנשיקה. השאלה שלי היא לאיזה מומחה מאיזה תחום עלי לפנות לייעוץ כדי לברר מה גרם לתופעת הלוואי הזו - אולי יש לי כשל חיסוני כלשהו - והאם אני אכן מסתכנת בכך שאחלה שוב במחלת הנשיקה אם אעשה את החיסון נגד שפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטובה
ענת18/02/2014טובה אך לא חייבת להיות כל כך מיואשת.
תכנסי לגוגל ותקישי שם - אקטימור למחלת הנשיקה
את תגיעי לאתר עם טיפול שמציל ממחלת הנשיקה וגם משפעת בתוך ימים בודדים.
תשמרי את האתר במועדפים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
גבריאלה18/02/2014תודה לך על המידע ששלחת לי. האם את נמנית עם צוות הרופאים של הפורום הזה? האם את רופאה בעצמך? חשוב לי לדעת מה מקור המידע הזה שלך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי קשות מחיסון נגד שפעת - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/02/2014אכן מומלץ לפנות למומחים למחלת זיהומיות. את מוזמנת לקבוע תור.
דרך אגב לידיעתך ענת אינה מהפורום, היא אינה רופאה ובודאי לא מומחית למחלות זיהומיות. זו פרסומת בלתי חוקית באתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדוקטור
ענת19/02/2014שלום דוקטור
אני ממליצה בהתנדבות ועושה זאת בלב שלם ובהכרה כי בדרכי לסייע.
אני לא מופיעה כאן בשם כינוי כזה או אחר אלא בשמי המלא ובזהותי המלאה.
את מוזמנת לחפש בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה ושם אני רשמתי את המלצתי עם שמי המלא ותמונתי.
אקטימור , הטיפול הזה הוא פורץ דרך ברמה עולמית ואני לא חושבת שבמסגרת רפואה קונבציונלית ניתן להגיע אליו ולצערי כמי שחוותה על עצמה בעיות זיהומיות ואחרות לא מבוטלות הטיפול הזה היה לי לעוגן הצלה שמרופאים למחלות זיהומיות לא זכיתי.
מה שהטיפול הזה עשה ב 3 ימים היה בבחינת נס.
אני מורה ויועצת חינוכית בגמלאות וכאמור את מוזמנת לראות אותי על מנת להבין שאין כאן פרסומת.
החולים השואלים הם אנשים סובלים סבל של ממש.
ענת א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים קונבציונלים אין תרופות לכלום
טובה19/02/2014אין לכם תרופות לשום דבר וחבל על הזמן בכלל להגיע אליכם כדי שתקלידו במחשב
ומעבר לכך אין לכם פתרונות לכלום מלבד אנטיביוטיקה אתם לא יודעים לרפא שום דבר.
מה את מנסה להפחיד אותי דוקטור נכבדה כשמישהו כבר מנדב לי מידע שיוצר עלייך איזה שהוא איום.
שווה לי לנסות כי מכם לא ייצא כלום ואני לא היחידה שחושבת כך.
טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)