חיפוי לבן עבה על הלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיפוי לבן עבה על הלשון
    מודאג סידרתי
    10/03/2014

קיימתי יחסים בבורסה רק חצי איבר היה מכוסה ושהורדתי את הקונדום הורדתי אותו בכח והוא הצליף חזק על קצה הפין עם הצד הרטוב אחרי יומיים הופיע על הלשון צבע חום כהה מאוד עם פצעים אחרי שלושה ימים מהמקרה היה לי כאביי גרון למשך שלושה ימים אחרי זה הלשון נהייתה לבנה עם חיפוי לבן עבה עם פצעים סבלתי מכאביי ראש חזקים במשך חודש וגם שילשולים לסרוגיןראוי לציין שאת כל הנוזל של האישה שהיה על האיבר סחטתי לכיוון הכיפה. עברתי בדיקת קומבו אחרי שלושה חודשים ויצאתי שלילי אבל החיפוי הלבן העבה לא יורד לי מהלשון ועבר כבר עשרה חודשים אישתי עכשיו בהריון וגם לה יש לשון לבנה שליפני זה לא הייתה לה, מה לעשות דוקטור אני על סף איבוד השפיות כי נראה לי שהבדיקה לא כל כך אמינה כי גם אצל אישתי הופיעה לשון לבנה עם חיפוי עבה אחרי שבועיים שהופיע אצלי אודה לך מאוד על תשובה מהירה בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיפוי לבן עבה על הלשון

הוספת תגובה

• חיפוי לבן עבה על הלשון - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    14/03/2014

מאחר ובדיקת ה-HIV היתה שלילית במידה ומאז לא קיימת יחסים לא מוגנים לא נדבקת ב-HIV. לגבי החיפוי בלשון - ישנם הרבה אפשרויות וללא התסכלות על הלשון ואולי גם בדיקות נוספות לא ניתן לענות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניין בבדיקה אצלך

מודאג סידרתי
    14/03/2014

איך אני קובע פגישה אצלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו