חיסון כלבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון כלבת
    דנית
    21/03/2014

שלום,
    לפני כשנה ושלושה חודשים חוסנתי נגד כלבת. חיסון דחף ועוד 5 לאחר מכן. במשרד הבריאות נאמר לי שההגנה בשנתיים הראשונות היא מאה אחוזים. האם באמת ההגנה היא מלאה? מה קורה נניח במקרה של נשיכה קטנה ממכרסם (אני גרה באיזור המרכז) לא בטוח שזו אכן נשיכה, אולי זה סתם, בכל מקרה ראיתי סימן על הסנטר שלי של 2 נקודות ומעט דם יבש לפני יומיים, רופאת עור אמרה שזה לא נראה כמו נשיכה. האם עליי לפנות למשרד הבריאות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון כלבת

הוספת תגובה

• חיסון כלבת - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    29/03/2014

בכל מקרה של חשד לנשיכה וחשד לכלבת יש לפנות למשרד הבריאות.
    מקובל שהחיסון תקף לשנתיים אולם אם יש חשד אמיתי לחשיפה לכלבת יש לפנות ללשכת הבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שריטה או נשיכה

דנית
    29/03/2014

האם קיימת אפשרות להינשך או להישרט תוך כדי שינה ולא לשים לב? לא נתקלתי אישית בחולדה או עכבר בבית, אין רעשים או ציוצים בלילה, אז אין לי דרך להוכיח שראיתי, לא ירד לי דם בצורה קיצונית בבוקר, משרד הבריאות בתל אביב אומרים שבמקרה של נשיכת חולדה אין צורך להגיע אליהם.
    בגדול ביררתי אצל כל גורם אפשרי ששלל את האפשרות הזו למרות הפחד שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שריטה או נשיכה - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    04/04/2014

מסימה עם מה שנאמר לך. קשה להניח שננשכת בלילה ולא התעוררת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו