שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    לירון
    12/04/2014

שלום,

באחרונה [לפני שבוע] הופיעה לי בליטה מוזרה בפתח השפתיים הפנימיות של הנרתיק, לאחר שבוע, הופיעה לי פריחה מוזרה על הלשון, נקודות אדומות וכואבת על הלשון, יש לי את הפריחה הזאת כבר במשך שבוע.
    אני נמצאת בחו"ל ולא הצלחתי לקבל טיפול רפואי הולם, הלכתי לחדר מיון, האחות שם אמרה שזה לא נראה לה כמו איידס, אלא כמו מחלת מין, אבל היא גם אמרה שאין לה מושג מה זה, ובאופן כללי לא נראה לי שהיא לקחה אותי ברצינות.

קראתי אינפורמציה באינטרנט ונראה שאלו תסמינים של מחלת מין, אבל האם יכול להיות שזה גם תסמינים של הופעה של איידס??

פעם אחרונה שנבדקתי בנוגע לאיידס הייתה ביולי, והבדיקה יצאה נקייה, יש לציין שאני תמיד משתמשת בקונדום, אבל יצא שבאותו חודש יולי, ביצעתי מין אוראלי למספר שניות בלי קונדום, הוא לא גמר ולא היה PRECUM.
    האם אני חולה באיידס? או "רק" במחלת מין?
    מאד מלחיץ אותי ההופעה של שני הסימנים! כלומר גם של הדלקת בנרתיק וגם של הפצעים על הלשון! ברוב המקומות באינטרנט מופיע שאלו סימנים להידבקות באיידס.

תודה!
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    13/04/2014

הסימנים הללו לא אופיינים להדבקה ב-HIV אולם הדבקה ב-HIV הרבה פעמים היא ללא סימפטומים. יתכן כי מדובר במחלת מין, קשה לדעת בלי לראות את הנגעים ולעשות בדיקות נוספות. ממליצה לך לפנות למרפאה מסודרת במקום שאת נמצאת בו.
    בכל מקרה כדאי להקפיד על שימוש בקונדום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו