המחלה החמישית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המחלה החמישית
    מאיה
    30/04/2014

שלום
    לבתי התחיל חום גבוה לכמה שעות 39.7 וירד למחרת והתנהגה כרגיל . לאחר יומיים הופיעה לה פריחה על הבטן והגב שנמשכה כ 24 שעות. אחרי שירדה הפריחה עלה לה החום ל38.2 גם לכמה שעות ואחרכך ירד שוב. הלכתי איתה לרופאה והיא אמרה שהיא חושדת בפרו וירס/המחלה החמישית כי הייתה מעט סמוקה בלחיים...אמרתי לה שהיא תמיד סמוקה כשיש לה קצת חום....והתסכלה על הידיים והרגליים שלה והיו סימני רשת בהירים אדומים...אמרתי לה שזה פשוט כי קר לה והעור שלה שקוף אבל היא אמרה שזה נראה לה כמו המחלה החמישית. אבל שהיא אכן לא בטוחה כי הפריחה שהייתה לה יומיים קודם בגב ובבטן לא מתאימה. החשש שלי הוא כי אני בהריון בשבוע 16...עבר כבר כשבוע מהחום הראשון של הבת שלי ואין לי סמימפטים....יכול להיות שאכן היה לה המחלה החמישית? האם הסימפטומים מתאימים לזה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המחלה החמישית

הוספת תגובה

• המחלה החמישית - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    07/05/2014

הסימפטומים מתאימים אך יחד עם זאת האבחנה באמצעות סמפטומים בלבד אינה מדוייקת. רוב האנשים הבוגרים מחוסנים לפרוו מאחר וחלו בילדות ולכן רוב הסיכוים שגם אם זה היה הגורם למחלה בבתך שאת לא תדבקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו