שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יונתן
    24/06/2014

היי אני בן 29 לפני כחודש התחיל לי חום שנמשך 3 ימים אים שיעול נוראי רופא שבדק אותי אמר לי שיש לי טיפה אודם בגרון אני לא חולה יותר מ6 שנים לא היה לי חום או שפעת יכול להיות שהמערכת חיסון בגוף שלי יורדת אני חייב לציין שיש לי נזלת אלרגית וחוץ מזה כלום
    אה שכחתי לציין שהוא אמר שזה סוג של ווירוס השאלה הכללית היא מה ההבדל בין ווירוס לבין שפעת אודה לך אים תתני לי תשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ליונתן חבל על הזמן שלך

ענת
    25/06/2014

בתור אחת שסבלה ממחלת הנשיקה ( וירוס איום ) ובטעות סמכתי על רפואה קונבציונלית אני מנדבת לך עיצה חשובה ממדרגה ראשונה.

תכנס לגוגל ותקיש - אקטימור למחלת הנשיקה.

אתה תגיע לאתר של המטפל .

אקטימור זה תכשיר צמחי ברמה עולמית שמחסל וירוסים מסוגים שונים.

ברפואה קונבציונלית אין תרופות לוירוסים כך שחבל שאתה תסבול סתם כך.

אקטימור מחסל וירוסים בתוך יומיים לכל היותר ואתה סובל כבר חודש.

בהצלחה
    ענת
    יועצת חינוכית לשעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    28/06/2014

שפעת היא רק וירוס אחד מרבים שיודע לגרום לצינון המלווה לעיתים בחום וכאבי שרירים. בעונה זו של השנה שפעת כבר די נדירה כך שסביר שנדבקת בוירוס אחר. לוירוסים אחרים אלו אין טיפול והם עוברים מעצמם לאחר מספר ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו