כאבים והפרשות שלא ניתן להסבירן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים והפרשות שלא ניתן להסבירן
    מישהי
    04/08/2014

שלום רב,
    אקצר:
    לפני שמונה חודשים מגע מיני לא מוגן מיד אחרי (כ-חמישה ימים אחרי) כאבים בבטן תחתונה מלווה בהפרשות צהובות תמידיות המכתימות באופן מתמיד את התחתוניות, ללא ריח.
    לאחר בדיקות דם pcr בדיקות שתן נשללו זיהומים של זיבה כלמדיה טריכונמס עגבת צהבת איידס מיקרופלזמה (2 הסוגים) אוראופלזמה אוריאלקום.
    מה שנמצא חיובי זה אוראופלזמה פרבום וhpv מזן 35
    ניתנו לי אנטיביוטיקה וטבליות נגד פטריות ודלקות ללא אועיל
    בדיקת פאפ וביופסיה תקינה תודה לאל
    מה עוד ניתן לעשות ? האם המצאתי מחלה??
    אני מייואשת :/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אם הרופא שלך לא עזר

אורנה
    05/08/2014

אז את מצפה מרופא דרך האינטרנט לעזור ?
    התשובה פשוטה, קבלת זיין מזוהם שדפק לך את החיים מרגע שהוא תקע אותך.
    הוא כנראה היה נשא פסיבי של מחלה או זיהום מנשים קודמות שהוא שכב איתם
    והעביר לך ממנו את הזיהום שאצלו לא היה סימפטומטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתעלם מאופן התגובה שלך ובכל זאת

מישהי
    05/08/2014

אגיב ...
    עשיתי את כל הבדיקות האפשריות של כל הזיהומים כמעט, וכולן שלילי. אז מה הסיפור הזה יכול להיות???? איזה עוד בדיקות עליי לעשות? ( מופנה לד״ר יסמין בבקשה )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים והפרשות שלא ניתן להסבירן - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    05/08/2014

לא אוכל לענות ללא בדיקה ומעבר מקיף על החומר. לעיתים מדובר בבעייה אמיתית ולעיתים יש גם גורמים פסיכולוגיים שמשפיעים על איך שאנחנו מרגישים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אם אפשר אמקד את השאלה

אנבל
    05/08/2014

הייתי חושבת על האופציה של הפסיכולוגי או כאב פסיכוסומטיאם לא היו לי הפרשות צהובות תמידיות (כאלה שלא היו לפני)
    בבדיקות הגניקולוגיות (30 במספר אם לא יותר) לא נמצא משהו חריג או רגישות למישוש או כאב בחדירה או ממצא לדלקת כזו או אחרת
    ביצעתי את כל הבדיקות למחלות המין הפופלריות הכל שלילי מלבד פרבום וHPV שלא עונים על הסימפטומים שאני חווה
    אני אמקד את השאלה שלי ברשותך, והיא כזאת :
    אני מניחה שהחיפוש הוא אחר חיידק או כל דבר דומה לזה שאולי מצוי בהפרשה
    וכבר הבנתי שעל מנת לזהות חיידקים צריך לחפש אותם ספציפית בבדיקה
    והשאלה היא כזאת? איזה עוד שמות או סוגים של חיידקים עליי לבדוק? האם ישנה אפשרות לבצע בדיקה כללית לכל החיידקים שיכולים להיות? יש בדיקה כזו?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו