מחלת הנשיקה ופעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת הנשיקה ופעילות גופנית
    אור
    06/08/2014

שלום, אני בן 26 ולפני כחודש הייתי חולה, תסמינים של חולשה של שפעת קלה, ללא חום או כאבי גרון. בבדיקת דם לימפוציטים גבוהים (67%) ובנוסף alt 168. בבדיקץ דם נוספת שביצעתי לפני שבוע התקבלו התוצאות הבאות:
    Alt 112
    Cmv lgm positive
    Cmv lgm 238
    בנוסף מבדיקת אולטרסאונד שבוצעה לפני שבוע כבד תקין וטחול מעט מוגדל (14 סמ). אני בחור שמתאמן כבר כמה שנים בהרמת משקולות. הבנתי שבמקרה של מחלת הנשיקה יש חשש בפעילות מסוג זה בשל חשש לקרע בטחול. בהתחשב בממצאים של הבדיקות (ובעובדה שעבר חודש מהופעת התסמינים הראשונים) האם עליי להימנע כעת מפעילות גופנית של הרמת משקולות? אם כן מתי אוכל לחזור והאם בתקופה זאת עליי להפסיק לגמרי או שהורדת משקלים גם מתקבלת? חשוב לציין שבכללי אני מרגיש טוב תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחלת הנשיקה ופעילות גופנית - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    12/08/2014

לא אוכל לענות ללא בדיקה. התשובה תלויה בגודל הטחול. אם הטחול עדין מוגדל מומלץ להמנע מפעילות גופנית מסוג זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו