בדיקת HIV לאחר טיפול מונע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת HIV לאחר טיפול מונע
    דני
    12/10/2014

דר יסמין מאור, שלום רב
    לפני כ-5 חודשים הותקפתי ע"י נשא HIV, שהזריק לי דם לישבן(לאחר כיומיים ממש נראו "שבילי דם" מתחת לעור)
    קיבלתי טיפול מונע ל-HIV כ-15 שעות לאחר החשיפה במשך חודש ימים,
    3-5 שבועות לאחר האירוע התסמינים הבאים:חולשה ועייפות, חוסר תיאבון, בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר,לימופוציטים גבוה מעל הנורמה,פריחה בצורות שונות(נקודות אדומות, מעין שריטות מתחת לעור ונקודות דם), בפה: פצעים+כיב אדום, זרמים בגפיים, תחושת "בעירה" באיזור הכבד,והבטן, תחושה כללית רעה מאוד!
    כפות רגליים וידיים אדומות כמו דם בתוכם,
    כפות רגליים שורפות,
    ניבדקתי HCV נוגדנים+PCR לאחר 3 חודשים-שלילי
    ניבדקתי HIV מס' פעמים רב החל מ-4 שבועות לאחר החשיפה ועד ל-4 וחצי חודשים אחרי החשיפה-שלילי,
    היום כ-5 חודשים לאחר החשיפה , רגליי "בוערות" במיוחד כפות הרגליים כמו "תחת אש"
    כמוכן הרגשה מעין "בעירה" בתוכי מחנק,
    אני משוכנע! שנידבקתי ב-HIV מאחר שחשיפה כזו בה הוזרק לי דם נגוע במזיד זה חסר סיכוי שלא אדבק, למרות הטיפול המונע...
    קראתי מאמרים בחו"ל שלאחר טיפול מונע-PEP הנוגדנים יכולים להופיע עד לחצי שנה מהחשיפה, האם זה נכון?
    אני מבין שכפות רגליי הבוערות זה גם סימן להידבקות ב-HIV?
    אני מעוניין להגיע אלייך באופן פרטי למעקב עד למציאת הפתרון לבעייתי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת HIV לאחר טיפול מונע

הוספת תגובה

• בדיקת HIV לאחר טיפול מונע-PEP

דני
    14/10/2014

כיום-5 חודשים מהחשיפה, מעבר לתחושת השריפה ברגליים, מעין תחושה של קוצים בידיים וברגליים,
    במיוחד ברגליים, תחושה כאילו "הרגל נירדמת"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת HIV לאחר טיפול מונע - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    19/10/2014

אשמח לקבוע איתך למרות שהסיכוי שנדבקת קלוש. שלח לי הודעה למייל שמופיע ואוכל לתאם אתך תור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו