מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרי לי בבקשהנועה28/02/2015
שלום רב,הייתי במגע מיני חד פעמי לפני 23 יום עם אדם שחזר מחו'ל ומקיים יחסי מין ללא קונדום איני מכירה אותו רק יודעת שהיה בינינו חיכוך איברים ללא חדירה וללא מין אחר ללא אמצעי מניעה
(הייתי בזמן מחזור),מאז לאחר שלושה ימים הופיעו לי סימפטומים: בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר דלקת שקדים עם מוגלה צמרמורות קשות וגירודים בגוף שגורמים לאדמומיות פריחה שמגרדת ונעלמת,הייתי אצל רופא א.א.ג ששלל סטרפטקקוס,ובבדיקת ebv התוצאה היתה EBNA IgG (POS)
EBV Past infection
לאחר מכן נוספו תופעות של בלוטות לימפה מוגדלות במפשעות וכואבות הפרשות נרתיקיות צהובות,גרד,כאבים,בפות כאבים בפי הטבעת וגרד.
הלכתי לשלול מחלות מין אצל רופא פרטי.טרם הגיעו תשובות.
אני סובלת מאוד נוספו על כך כאבי בטן והפריחה ממשיכה
קבלתי כעת לבצע בדיקת cmv batt האם לחזור על בדיקת ebv?
על איזה בדיקות דם את ממליצה למקרה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצה בשבילך
ענת01/03/2015שלום לך
אני לא חוותי אמנם סיפור דומה על רקע מיני אבל כן חוויתי סיפור על רקע של
וירוסים של מחלת הנשיקה שיצרו לי אין ספור תסמינים מוזרים בגוף ששום רופא קונבציונלי לא פתר אותם אלא טיפות ותרופה אחרת הם אלה שפתרו אותם.
בפתח הדברים אומר לך, יה אשר יהא הברור ???.
מרופא קונבציונלי לא תקלי פתרון או תרופה לבעיות הללו.
מדוע ?
כי אין להם כלום במאגר התרופות שבו ניתן לרפא חולים ממחלות הכי פשוטות.
אם תבדקי , תמצאי כי מלבד אנטיביוטיקה אין לרופא משפחה או רופא אחר כלום להציע לחולה בקשת רחבה של מחלות.
התרופה שהצילה אותי.
אחרי שנואשתי מרופא המשפחה ומרופאים למחלות זיהומיות נזכרתי שיש גוגל
ושם לשמחתי מצאתי את אקטימור - תרופת פלא צמחית לוירוסים של מחלת הנשיקה
והיום אני יודעת שהיא פלא לקשת רחבה של זיהומים מנסיון של אחרים שהמלצתי להם.
מאחר ולטעמי אין לך מה להפסיד .
תכנסי לגוגל ותרמי - אקטימור מחלת הנשיקה
תגיעי לאתר של המטפל ותשמרי במועדפים.
תוך פחות מ 4 ימים לא נשאר זכר לבעיות שלי.
באתר של המטפל רשמתי שם את הסיפור שלי ( ענת )
בהצלחה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרי לי בבקשה - תגובה
ד``ר יסמין מאור01/03/2015יתכן והממצאים קשורים למגע שקיימת אך בהחלט יתכן גם שאין קשר בין הדברים. לצורך המלצה יותר ברורה צריך לבדוק אותך ולהתרשם מהממצאים ולהמתין לתשובות של הבדיקות שכבר נלקחו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)