echinococcus

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• echinococcus
    א.א
    23/04/2015

בעקבות ct שביצעתי התוצאה בטחול -ציר אורך 13.3 ס"מ הודגמו בטחול 2 ציסטאות האחת בגודל 3.8 ס"מ בעלת גבולות מסויידים עם תוכן בתוכה. והשניה ציסטה בממדים 7.5*7.9ס"מ עם היסתיידות גסה בתוכה. אי לכך ביצעתי בדיקת דם ECHINOCOCCUS AB בבדיקה ה-1 יצאה גבולי negative<0.9 positive>1.1 ביצעתי פעם שניה את אותה בדיקת דם ויצא positive 1.34 אנא הנחו אותי מה עלי לעשות ואם זה מדבק. או מסוכן לי מה ההשלכות שיכולות להיות מכך. האם זה יכול להוות סכנה לטחול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    echinococcus

הוספת תגובה

• Echinococcus

א.א
    24/04/2015

שאלה נוספת ברצוני לדעת האם הטפיל קיים אצלי האם האפשר לדעת אם הוא פעיל הודה לך על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופת אסקזול לטיפול ב echinococcus

א.א
    01/05/2015

בהמשך לשאלותי הרופא נתן לי את תרופת eskazole לשאלתי עד כמה יכולה תרופה זו לחסל את הטפיל echinococcus , הודה לך מאוד לתשובתך המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופת אסקזול לטיפול ב echinococcus - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    01/05/2015

לא אוכל להתייחס באופן פרטני. זיהום של אכינוקוק בטחול היא בעיה רפואית מורכבת ואוכל לתת על כך חוות דעת רק לאחר ראיית ההדמיות ושיחה איתך במסגרת של מרפאה.
    באופן כללי מדובר בטפיל שיושב בכבד לרוב, ולפעמים עובר גם למקומות אחרים. הטיפול הבסיסי הוא אסקזול ואולם לעיתים יש צורך גם בהתערבות ניתוחית רק לאחר טיפול מספק באסקזול למניעת תופעות אלרגיות משמעותיות בזמן התערבות כירורגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו