cmv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cmv
    טל
    23/04/2015

שלום רב,
    לאחרונה קיבלתי תוצאות לא ברורות cmv, אני לפני הריון ורציתי לשאול אם אני יכולה להרות
    3.9.14:
    cmv igg 45.6, cmv igm negative.
    12.11.14:
    cmv igg 42.6, cmv igm negative.
    6.4.15:
    cmv igg 44.8, cmv igm positive.
    19.4.15:
    cmv igg 50.2, cmv igm positive
    cmv igm metod 2 (vidas) negative.
    כפי שניתן לראות ע"פ שיטת וידס אני שלילית, מה הסיבה לשונות בין השיטות ולאיזו עליי להתייחס? כמו כן האם יש חשיבות לעלייה הקטנה בנוגדנים (igg)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cmv

הוספת תגובה

• cmv - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    01/05/2015

שיטת וידס נחשבת ליותר מדוייקת. לגבי השאלה האם ניתן להכנס להריון זה דורש שיחה יותר מעמיקה במסגרת מרפאה ואולי גם בדיקות נוספות. לא ברור לי בכל מקרה מדוע בצעת כל כך הרבה בדיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• cmv

טל
    01/05/2015

היי, הסיבה לכמות הבדיקות היא כיוון שהייתי בהריונות, סביב תאריכי הבדיקות, שלא צלחו. איזה בדיקות נוספות היית ממליצה לי על מנת שאדע אם מותר לי לנסות להיכנס שוב להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• cmv - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    02/05/2015

יש לחזור שוב על הסרולוגיה ולהשלים גם בדיקת AVIDITY

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו