מחלה ממושכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלה ממושכת
    מאיה
    06/05/2015

שלום רב.
    אני בת 21 ובמהלך החודש האחרון סבלתי משלשולים כאבי בטן כאבי ראש וביום הראשון החום הגיע ל39 מעלות.לאחר שאובחנתי ע"י רופא המשפחה עם וירוס חיכיתי שבוע לשיפור.בתום השבוע החום נשאר קבוע באזור ה37.5 והכאבי בטן והשלשולים החמירו,במיון אובחנתי עם חיידק שגרם לדלקת במעי הגס ולכן ניתנה אנטיביוטיקה (בלי בדיקה לסוג החיידק). כעבור חמישה ימי אנטיביוטיקה מצבי השתפר אך הכאב ניהיה חד בצד שמאל למטה באזור הבטן והחום נשאר אותו הדבר.כאשר למחרת הכאבים החמירו הגעתי לרופאה שאיבחנה כי החיידק עדיין פעיל ויש צורך לברר את הסוג ונתנה לי לזמן ההמתנה לתוצאות אנטיביוטיה אחרת. בעת קבלת התוצאות נמצא כי הספירת דם MONO.abs 1.14 ,9.7 WBC 14.5 ,NEUT.abs.
    בתרבית השתן נמצא החיידק Escherichia coli וניתנה לי האטיביוטיקה המתאימה. בעת סיום האנטיביוטיקה אכן ספירת הדם יצאה תקינה אך עדיין נשארה העייפות והחום התמידי של 37.2 ובכול פעם שאני עושה מאמץ פיזי החום מזנק ל37.8.לכן עשיתי בדיקת דם של וירוסים והתוצאות יצאו :PARVO VIRUS IgG חיובי , PARVO VIRUS IgM שלילי, CMV IgM שלילי, CMV IgG חיובי 40 ו EBV IgG-EBNA חיובי 339.00. לפני למעלה מ12 שנים חליתי במחלת הנשיקה בצורה חלשה. האם ישנה אפשרות שחליתי בוירוס כלשהו שעדיין אני מחלימה ממנו? או שמחלת הנשיקה חזרה למרות שלא נמצא וירוס פעיל? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלה ממושכת

הוספת תגובה

• וירוס

ענת
    06/05/2015

בתור אחת שעברה סיוט דומה וחשבה בתמימות שהרופא הקונבציונלי מרפא מחלות אני רוצה להמליץ לך רק דבר אחד והוא זה שהציל אותי.

תכנסי לגוגל ותרשמי - אקטימור מחלת הנשיקה

זה תרופת פלא למחלת הנשיקה ולעוד וירוסים שגם בעוד 100 שנה רופא קונבציונלי לא יגיע לרמה שלה.

תשמרי את האתר במועדפים.

שם בפרק מחלת הנשיקה כתבתי את דעתי בשמי המלא .
    בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלה ממושכת - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    12/05/2015

הבדיקות לוריוסים שעשית כולן שליליות, או מעידות על זיהום בעברף אבל לא זיהום פעיל כעת.
    מעבר לכך יש צורך בבדיקה ושיחה לצרך חוות דעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו