דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם
    יואל ואירנה
    20/05/2015

שלום לך ,
    1. אני רוצה לדעת מה המחלות שאני יכול להידבק עם דם שנכנס לפה ?
    2.בשביל שאני ידבק באיידס מדם שנכנס לפה שלי חייב שיהיה לי פצע פתוח בפה ? אם לא היה לי פצע בפה אז אני לא צריך לדאוג?
    3. אם יש פצע בפה אפשר להידבק מכמות קטנה של דם של חולה איידס? ואם אין צריך כמות גדולה ?
    4.אני שתיתי מהפועל בנין שלי שנפצע ונחתך ביד וראיתי דם וטעמתי דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם

הוספת תגובה

• ומה קורה במצב של נשיכות ילדים בגן

יואל ואירנה
    20/05/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה קורה במצב של נשיכות ילדים בגן - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    27/05/2015

באופן עקרוני ניתן להדבק ב-HIV בעקבות נשיכה מאדם נגוע שאינו מטופל לבעיה זו. מצד שני שכיחות HIV לא מטופל בילדים בארץ מאד נמוכה ולכן לא מדובר על סיכון ממשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    27/05/2015

בדרך כלל לא נדבקים באיידס דרך שתייה של נוזלים המכילים את הנגיף כגון דם, נוזלי זרע וכו'. יש יותר סיכוי להדבקה במידה ויש פצעים משמעותיים בפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו