חיידק ps areugonosa בשתן לפעוטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק ps areugonosa בשתן לפעוטה
    עדי
    27/05/2015

לילדה שלי בת שנתיים וחצי גילו בשתן את החיידק הזה שאפילו אינני מסוגלת לאיית. הבנתי שזה חיידק אלים מאוד. אני מאוד מפחדת עליה היא נולדה רק עם כליה אחת. מה זה החיידק הזה?והאם באמת אין לו טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק ps areugonosa בשתן לפעוטה

הוספת תגובה

• חיידק ps areugonosa בשתן לפעוטה - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    27/05/2015

החיידק ברוב האנשים אינו אלים כלל. צריך ראשית לשקול שאכן מדובר בזיהום בדרכי השתן שמצריך טיפול ולא סתם צמיחה של החיידק בתרבית שתן ללא סימני זיהום ואז ברוב המקרים לא מטפלים כלל. במידה ויש צורך בטפול צריך להתאים אותו לרגישויות של החידיק שמן הסתם התקבלו מהמעבדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך אך יש לי עוד שאלה

עדי
    28/05/2015

בתרבית שתן שניה שנלקחה מופיעה התוצאה תערובת חיידקים איפה שקודם היה רשום ps auergnosa משהו כזה. מה זה אומר? כל שאר התוצאות בבדיקה נראות בסדר
    ph 6 , sg1.01 וכל השאר נגטיב. האם הבדיקה תקינה בכל זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך אך יש לי עוד שאלה - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    28/05/2015

תערובת של חיידקים מעידה בדרך כלל על כך שתרבית השתן לא נלקחה כנדרש, בדרך כלל זה נובע מניקוי לא מספק של האזור לפני לקיחת התרבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו