שלבקת חוגרת בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלבקת חוגרת בהריון
    מילקה
    14/07/2015

שלום רב,

בת 34 הריון שלישי,
    לפי אימי חליתי בילדות באבעבועות רוח, אך מעולם לא עשיתי בדיקת דם להמצאות חיידקים.
    לפני כחמי שנה היתה התפרצות של מה שאובחן כשלבקת חוגרת היתה שלפחות בודדת (שגירדתי אותה והתפתחה לזיהום משני) אך טופלה במשחה מקומית לזיהום ולא לשלבקת. באותה התקופה נקלט ההריון גם, לאחר שעברה המחלה (לא היו כאבים או התפשטות רק גירוד) לאחר מספר שבועות היתה שוב התפרצות גם שלפוחית בודדת ומאוד מגרדת שעברה מעצמה. בינתיים אני בהריון מתקדם (שבוע 30) כל הבדיקות תקינות עד כה וללא התייחסות מיוחדת לנגיף עכשיו מישהו העיר את תשומת ליבי שזה יכול להיות מאוד מסוכן לעובר.

אני בלחץ, אילו בדיקות לי או לעובר הית ממליץ לבצע כדי להיות בטוחים, ומה המשמעות של ההתפרצויות האלו.

תודה רבה
    מילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלבקת חוגרת בהריון

הוספת תגובה

• שלבקת חוגרת בהריון - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    18/07/2015

שלבקת חוגרת אינה מסוכנת כלל לעובר ולא מצריכה התייחסות מיוחדת במהלך הריון. כל זאת בהנחה שזו אכן האבחנה. קצת לא מתאים לי מהלך הזמנים של הארועים החוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו