מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוראופלסמה אורליטיקוםדביר23/07/2015
שלום רב,
לאחרונה ביצעתי בדיקות מקיפות למחלות מין כולל PCR. כל הבדיקות יצאו שליליות למעט אוראופלסמה אורליטיקום שייצאה חיובית.
איני סובל כלל מצריבות וכאבים, האזור ללא כל סימן חיצוני ואני מרגיש מצוין.
איני נמצא במערכת זוגיות כרגע.
מהי המלצתך? האם כדאי להתחיל טיפול אנטיביוטי לחיידק? מה חומרתו של החיידק?
תודה מראש
דביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה אורליטיקום - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/07/2015מקובל לחשוב כי לחיידק זה אין משמעות קלינית ולכן גם אין צורך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראופלסמה אורליטיקום - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/07/2015מקובל לחשוב כי לחיידק זה אין משמעות קלינית ולכן גם אין צורך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לאורפלזמה אורליטיקום
דן26/07/2015אני ממליץ לך בחום רב לפנות לאורולוג מהסיבה הבאה:
אמנם כפי שציינו חלק מהרפואה אינה מתייחסת לחיידק זה.
אך לי יש מקרה של אזוספרמיה בלתי חסימתית ( הזרע שלי נעלם כמעט כליל)
במילים פשוטות איני יכול להכניס להריון אשה בדרך הרגילה. מסע הייסורים שאני עובר עם זוגתי הוא עצום ולא אלאה אותך בו.
האורולוג קושר זאת לחיידק שאשני נושא. אותו חיידק שיש לך. הטיפול הוא פשוט טיפול אנטיביוטי שלאחריו אתה מבצע בדיקה ורואה שהכל נקי.
אני בטיפול כזה אך יתכן שהחיידק הספיק להרוס אצלי את מע' הרביה. אני ממליץ לך לפנות מוקדם ככל האפשר לאורולוג ולראות מה יש לו לומר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראופלסמה אורליטיקום
דביר26/07/2015תודה על ההערה, אשמח לקבל את תגובתה של דר' יסמין מאור למה שכתבת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראופלסמה אורליטיקום - תגובה
ד``ר יסמין מאור28/07/2015לא מקובל לחשוב על פי הספרות שזו סיבה לעקרות או ירידה בספירות זרע אצל גברים וקרוב לודאי שזה ממצא שאינו קשור לבעייה האחרת. הטיפול הוא אכן באנטיביוטיקה אולם בשיעור גבוה של המקרים אין הכחדה של החיידק, ואז נגררים למעגל של טיפולים מרובים עם הרבה תופעות לואי, עמידויות כאשר למעשה אין סיבה להכנס לטיפול מלכתחילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראופלסמה אורליטיקום - שאלת המשך
דביר28/07/2015תודה רבה על התשובה המנומקת.
מצטער אך בעקבות זאת שאלות נוספות:
1. לדבריך ברוב המקרים אין צורך בטיפול מה שאומר שיש להמשיך לחיות עם החיידק ? מהם הסיכונים בכך?
2. האם יש תהיה לי בעיה בעתיד להביא ילד לעולם בצורה טבעית? כי הוא למעשה יהיה נשא של החיידק.
בברכה ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראופלסמה אורליטיקום - שאלת המשך - תגובה
ד``ר יסמין מאור28/07/2015כולנו נושאים מליוני חיידקים על גופינו כך שאין שום שאיפה לסטרילזציה של הגוף.
אם היו כרוכים בכך סיכונים ההמלצה היתה לטפל.
אין מידע על העברת נשאות מהורים לילדים של חיידק זה.
כפי שכבר אמרתי אין הוכחות משכנעות לגבי הקשר בין זיהום בחיידק זה לבין עקרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)