מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהומים ויראליים חוזריםסיוון26/07/2015
שלום ד"ר,
מזה 6 שנים אני סובלת מאירועים ויראליים אחת לכמה חודשים/שבועות/ימים. לא מדובר בשפעת עונתית רגילה, אשר מתבטאת אצלי בתסמינים קלים בלבד אלא במתקפות ויראליות ממש שהופכות קשות יותר ויותר מאירוע לאירוע.
המחלה לובשת ופושטת צורה, כאשר התסמינים הקבועים הם: נפיחות בבלוטות הלימפה (בעיקר בצוואר ומתחת לסנטר), תחושה ויראלית קשה ועייפות רבה.
לתסמינים אלה מתווספים בכל פעם תסמינים אחרים: כאבי ראש, סחרחורות, בחילות, ירידה בתיאבון, כאבי שרירים ומפרקים. חלק מתסמינים אלה מופיעים באירוע ויראלי אחד וחלק באירוע ויראלי אחר וזאת בנוסף לתסמינים הקבועים שציינתי.
נערכו לאורך השנים אין ספור בדיקות: איידס, CMV, EBV, הפטיטיס ועוד. הכול תקין.
אין לי מחלות רקע אחרות. אני מניחה שמדובר במערכת חיסון חלשה. האם קיימת בדיקה שבאמצעותה ניתן לדעת מה מצב מערכת החיסון? האם עליי לקבוע תור אצל רופא למחלות זיהומיות? רופא משפחה לא יודע מה לעשות ורמז שהעניין פסיכולוגי. אני לא מכירה בעיה פסיכולוגית שמתבטאת בתחושות ויראליות, נפיחות בבלוטות הלימפה, עליית חום (עד 37.3) ועוד.
אודה אם תוכלי לכוון אותי מה עליי לעשות ולאיזה רופא עליי לפנות. אני נמצאת בטיפולי פוריות וחוששת שכל ההתקפות הוויראליות האלה מונעות מהעוברים שלי להשתרש.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לך על טיפול שמציל
ענת26/07/2015תחפשי בגוגל אקטימור מחלת הנשיקה
זה תכשיר ברמה עולמית נגד וירוסים
תגיעי לאתר של המטפל שפיתח אותו ותקראי שם את ההמלצות של אנשים מאד מפורסמים שגם אני לא יכולתי להתעלם.
תשמרי במועדפים.
מרופא קונבציונלי לא נראה שיספקו לך תרופה כי אין להם.
בהצלחה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהומים ויראליים חוזרים - תגובה
ד``ר יסמין מאור28/07/2015על פניו לא נשמע שמדובר בבעיה זיהומית אם כי ללא בדיקה ושיחה לא ניתן להתחייב. במידה ויש בלוטות מוגדלות ניתן להתייעץ עם המטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)