מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלה ממושכתרון17/08/2015
אני חולה כבר שנתיים ללא אבחנה - אודה לאבחנה משוערת. זה התחיל כנראה עם מחלת הנשיקה (הEBNA IGG שלי עדיין כל הזמן נע בטווח בין 600 ל 500 ולהפך), אבל לא סביר שנמשכת כל כך הרבה זמן, מה גם שכרגע התסמינים הם בעיקר גודש באף; הפרשה מוגברת באוזניים; תחושת נפיחות בעיניים - מורגש במיוחד כשנחשף למאוורר/מזגן/רוחות קרות, עם אדמומיות מוגברת בזווית הפנימית של עין ימין, לעתים עם תחושת דקירה, ומעט הפרשות מהעיניים בעיקר בבוקר, לעתים הרבה בייחוד כשמזיע; חום מעבר לרגיל - 37.1 כבר בצהריים, ובשעות מסוימות (לסירוגין) מגיע לשיא: 37.5-37.7; שלשולים תכופים, עם מעט תחושת ריפלוקס וחוסר תיאבון. כל הסימפטומים, מתגברים בחשיפה לאוויר קר, בליווי אפטיות וחוסר סבלנות, וממותנים עם לבישת עוד שכבות לבוש - בייחוד גרביים, שאני לובש גם בימי חמסין (למרות שבהם אני נינוח יחסית). בדיקות דם תקינות כולל תפקודי כבד, למעט IGE 223 ׁ(בזופילים ואאוזנופילים תקינים ונמוכים, ובדיקת צואה תקינה. שאר האימונוגלובלינים תקינים), ובילורובין לעתים חורג עד 1.8 (הרופאים מניחים תסמונת זילברט). נשללתי לאיידס, הפטיטיס וCMV וגם לSTD (נבדק PCR בדם, שאינו רלוונטי להדבקה אוראלית).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס מחלת הנשיקה עושה צרות
ענת18/08/2015חושים ושנים לאחר החשיפה ואתה לעולם לא תדע שה ממנו.
בתור מי שסבלה גם כן ויודעת מנסיון.
תחפש בגוגל - אקטימור למחלתהנשיקה
זאת התרופה הגואלת מרופא קונבציונלי לא יצא לך כלום גורנישט .
תוך זמן קצר 4 ימים אין זכר לוירוס.
תגיע לאתר של המטפל שפיתח את המציל חיים הזה.
כל טוב לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתגובה מד"ר מאור.
רון20/08/2015-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה ממושכת - תגובה
ד``ר יסמין מאור20/08/2015על פניו נראה שעברת ברור יסודי. לאור משך הזמן שחלף גם לא נראה סביר כי מדובר במחלה זיהומית. אולי כדאי להתייעץ עם ראמוטולוג או מומחה למחלות אימונולוגיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רון20/08/2015אולי מחלת מין לא מטופלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)