מחלה ממושכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלה ממושכת
    רון
    17/08/2015

אני חולה כבר שנתיים ללא אבחנה - אודה לאבחנה משוערת. זה התחיל כנראה עם מחלת הנשיקה (הEBNA IGG שלי עדיין כל הזמן נע בטווח בין 600 ל 500 ולהפך), אבל לא סביר שנמשכת כל כך הרבה זמן, מה גם שכרגע התסמינים הם בעיקר גודש באף; הפרשה מוגברת באוזניים; תחושת נפיחות בעיניים - מורגש במיוחד כשנחשף למאוורר/מזגן/רוחות קרות, עם אדמומיות מוגברת בזווית הפנימית של עין ימין, לעתים עם תחושת דקירה, ומעט הפרשות מהעיניים בעיקר בבוקר, לעתים הרבה בייחוד כשמזיע; חום מעבר לרגיל - 37.1 כבר בצהריים, ובשעות מסוימות (לסירוגין) מגיע לשיא: 37.5-37.7; שלשולים תכופים, עם מעט תחושת ריפלוקס וחוסר תיאבון. כל הסימפטומים, מתגברים בחשיפה לאוויר קר, בליווי אפטיות וחוסר סבלנות, וממותנים עם לבישת עוד שכבות לבוש - בייחוד גרביים, שאני לובש גם בימי חמסין (למרות שבהם אני נינוח יחסית). בדיקות דם תקינות כולל תפקודי כבד, למעט IGE 223 ׁ(בזופילים ואאוזנופילים תקינים ונמוכים, ובדיקת צואה תקינה. שאר האימונוגלובלינים תקינים), ובילורובין לעתים חורג עד 1.8 (הרופאים מניחים תסמונת זילברט). נשללתי לאיידס, הפטיטיס וCMV וגם לSTD (נבדק PCR בדם, שאינו רלוונטי להדבקה אוראלית).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלה ממושכת

הוספת תגובה

• וירוס מחלת הנשיקה עושה צרות

ענת
    18/08/2015

חושים ושנים לאחר החשיפה ואתה לעולם לא תדע שה ממנו.
    בתור מי שסבלה גם כן ויודעת מנסיון.

תחפש בגוגל - אקטימור למחלתהנשיקה
    זאת התרופה הגואלת מרופא קונבציונלי לא יצא לך כלום גורנישט .
    תוך זמן קצר 4 ימים אין זכר לוירוס.

תגיע לאתר של המטפל שפיתח את המציל חיים הזה.

כל טוב לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לתגובה מד"ר מאור.

רון
    20/08/2015

-

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלה ממושכת - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    20/08/2015

על פניו נראה שעברת ברור יסודי. לאור משך הזמן שחלף גם לא נראה סביר כי מדובר במחלה זיהומית. אולי כדאי להתייעץ עם ראמוטולוג או מומחה למחלות אימונולוגיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רון
    20/08/2015

אולי מחלת מין לא מטופלת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו