מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריקציהדביר30/08/2015
שלום, פניתי אל רופאת המשפחה לאחר שסבלתי מחום (לא גבוה), כאבי ראש ותשישות במשך למעלה משבועיים. בבדיקות דם שעשיתי התגלה כי חליתי בקדחת הבהרות (ריקציה). מאז טופלתי במשך 14 יום באנטיביוטיקה דוקסילין. סיימתי את הטיפול לפני כיומיים, אך החום, התשישות והכאבי ראש לא דעכו.
יש לציין כי מתחילת כל התקופה (כחודש וחצי) החום הוא 37.5, פריחה התגלתה רק בגב וברגליים ונעלמה.
בבדיקות דם נוספות שערכת תוך כדי הטיפול - כימיה, המוטולוגיה וצילום חזה - תוצאות תקינות לחלוטין.
בבדיקות סרולוגית נמצאו הערכים הבאים:
RICKETTSIA TYPHI IgG שלילי
RICKETTSIA TYPHI IgM 3 חיובי - בבדיקת דם הראשונה היה 4
RICKETTSIA CONOR.IgG שלילי
RICKETTSIA CONOR.IgM 3 חיובי - בבדיקת דם הראשונה היה 4
מה עליי לעשות?
כמו כן, אני לא יודע אם זה קשור אך אציין זאת בכל מקרה. אני סטודנט בתקופת מבחנים ואני מרגיש כי בזמן האחרון יכולות הלמידה שלי נפגעו עד מאוד, אני לא זוכר דברים שאני לומד ואני מתקשה להבין נושאים שתמיד הבנתי בקלות. האם זה מעיד על משהו או שזו פשוט תוצאה של התשישות המתמדת והחום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריקציה - תגובה
ד``ר יסמין מאור30/08/2015מדובר במקרה מורכב ולא ניתן לתת אבחון דרך האינטנט. ממליצה להגיע לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)