אנטרובקטר אירוגנס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטרובקטר אירוגנס
    דיקלה
    27/10/2015

שלום לפני 3 חודשים היה חשד לדלקת בשתן עשו בדיקה בלאומית ובמקביל נתנו זינט. התוצאה יצאה שלילית. בדיעבד מסתבר שזאת היתה בדיקה כללית ולא תרבית. מאז קיבלתי אופלודקס. ובמוסף נתנו לי דוקסילין עבור יורופלזמה פרבום שהיה פןזיטיב. גיליתי שאני בהריון נסעתי לביהח שם לקחו תרבית יצא חיובי אי קולי מעל 100000. נתנו לי אןגמנטין 10 ימים 875 מג פעמים ביום. תרבית חוזרת צמח חיידק חדש אנטרובקטר אירוגנס. אשפזו אותי שבוע 7 הריון. עם רוצפין לווריד כי אמרו שאין טיפול תרופתי לא בווריד שחיידק לא עמיד ושמותר בהריון. שוחררתי שלשום. אתמול חזרו כאבים. כל השבוע היו לי שלשולים סחרחורות חרדות והזיות ודופק מהיר בלילה. מה לעשות? אני כבר מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטרובקטר אירוגנס

הוספת תגובה

• אנטרובקטר אירוגנס - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    29/10/2015

ללא בדיקה ומעבר על כל התרביות עם הרגישויות קשה לתת המלצות.
    לעיתים קשה להפתר מחיידקים בשתן בפרט בהריון. יתכן שגם במקרה שלך יש צורך בטפול יותר ממושך. חשוב גם לדעת כי לעיתים יש אנטיביוטיקות נוספות שלא מקובל לבדוק להם רגישויות ויכולות להיות רלוונטיות במקרה זה. חלקן גם ניתן לתת בהריון.
    לסיכום את זקוקה ליעוץ מסודר לא אינטרנטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו