מחלקת יולדות - חשש מאיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלקת יולדות - חשש מאיידס
    שיר
    19/11/2015

, אני רוצה לשתף אתכם ולהסביר את הרקע לשאלתי , לצערי בבית חולים מקום שאמור להיות מגן על החולים חשף אותי במחלקת יולדות להרבה דם בשרותים של מחלקת יולדות, באשפוז של אחרי לידה, דם בווילונות , על האסלה בשרותים, ולפעמים גם על הידיות של שרותים , אם אני עם קרע ותפרים של לידה יושבת על אסלה שבה היה אולי דם, לא הסתכנתי בהדבקה באיידס? 2) דבר נוסף אחרי ששוטפים ידיים בדלת של השרותים על הידית עצמה היה דם , שאני חייבת לגעת בה כדי לסגור את דלת השרותים שם .אם נגעתי בדם של יולדת שנכנסה לפניי , דם טרי נגוע באיידס, ואז נגעתי בילד שלי שהוא רק נולד , בן יום בסך הכל , ונגעתי עם לו ביד או בפה או במוצץ אין אפשרות להעביר ככה איידס? לא חשפתי אותו לסכנה בהידבקות באיידס אם היד שלי נגעה בדם ואז ביד שלו או במוצץ? גם אם הוא בן יום? ולא מחוסן ורק נולד? מחלקת יולדות אינה חושפת את האם והיילוד להידבקות במחלות כמו איידס צהבת וכו׳...? השרותים תמיד היו לא נקיים ומלאים בדם, בייחוד כשיש עומס ו4 יולדות בחדר כפי שהיה לי . אני יכולה להסיר דאגה גם לגביי וגם לגביי התינוק שנולד לי ? אוף , תיארתי לעצמי חוויה אחרת לגמרי , היה בייבי בום ולחוץ מאוד במחלקה :((( ואם נגעתי לו ביד ואת היד הכניס לפה ? כשהיד שלי נגעה בדם? ( את הכתם על הידית ראיתי רק אחר כך , ואם כשהגעתי זה היה דם טרי? ) בבקשה הסבר אני לחוצה כי קראתי שתינוקות רכים יכולים להידבק בהנקה כי הם לא מחוסנים ורירית הפה עדינה בחודש וחצי הראשונים להיוולדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלקת יולדות - חשש מאיידס

הוספת תגובה

• מחלקת יולדות - חשש מאיידס - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    01/12/2015

לא ניתן להדבק ב-HIV באופן כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על איזה בבית חולים מדובר

עדי
    05/12/2015

נשמע נוראי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו