מיקופלסמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקופלסמה
    ליטל
    23/11/2015

שלום, מזה כשבועיים אני סובלת מסחרחורות שמלוות בכאבי ראש וחולשת שרירים, מעין תשישות כללית. בבדיקות הדם הכל תקין מלבד חומצה פולית מתחת לנורמה וממצא של micoplasma a pneu igm חיובית. בדיקת igg שלילית. הבנתי שמדובר בדלקת ריאות אך אין לי כלל תסמינים של זיהום דרכי הנשימה שיעול או חום.אציין גם שלפני כשנה וחצי גם היה לי ממצא דומה בבדיקת דם אך אז באמת סבלתי משיעול מאוד ממושך.בנוסף, נאמר לי שיד ממצא גבולי בבדיקת ebv igm ולכן עליי לבצע שוב את הבדיקה במהלך השבוע הקרוב. האם יכול להיות ממצא של חיידק מיקופלאסמה ללא שיעול או חום והאם זה יכול להסביר את התסמינים שיש לי? האם טיפול אנטיביוטי שניתן לי עשוי לסייע בהעלמת תסמינים אלה או שדרוש בירור נוסף? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיקופלסמה

הוספת תגובה

• מיקופלסמה - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    04/12/2015

הממצאים גבולייים לאבחנה של מיקופסלמה. בהעדר דלקת ראות בדרך כלל לא מטפלים והמחלה עוברת מעצמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו