פריחה ודיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה ודיכאון
    עדי
    20/01/2016

שלום,
    אבא שלי סובל מפריחה נוראית מזה מס חודשים שהתחילה במקום אחד ברגל והתפשטה לכל הגוף. היינו אצל הרבה רופאים והוא עשה הרבה בדיקות כולל אלרגיות. ולא נמצאה הבעיה. כל פעם נותניפ לו משחות וכדורים וכלום לא עוזר. במקביל באותו זמן הוא נכנס לדכאונות והחל להאשים את אמא שלי בבגידה וקיבל התקפי עצבים כך שגם מקבל טיפול פסיכאטרי לפסיכוזה ודכאון. וא טוען שהוא לא שולט בזה ופתאום משתלטות עליו מחשבות והוא עצבני. משהו שלא קרה לו בעבר. חשבנו שבמקרה הכל קקה ביחד ואולי בגלל שקשה לו עם הפריחה זה משפיע עליו גם נפשית. אבל נתקלתי בכתבה של מחלת הליים וקראתי על זה. האם ייתכן ובזה מדובר? אני יודעת שהמחלה נדירה בארץ והכל זאת. ראיתי גם שקשה לאבחן מחלה זו. מה ניתן לעשות ? אשמח לתשובה כולנו מתוסכלים מהמצב והוא מיואש. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה ודיכאון

הוספת תגובה

• המלצה

שירה
    20/01/2016

תכנסי לגוגל ותרשמי - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
    תגיעי לאתר מחלות עור ברמה עולמית המתמחה בפריחות.
    תשמרי במועדפים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה ודיכאון - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    26/01/2016

אין מחלת ליים בארץ.
    ניתן להדבק באנשים שנסעו לחול.
    הממצאים שאת מתארת לא אופיינים למחלת ליים וספק שקשורים למחלה זיהומית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו