וירוס cmv תסמינים וזמן המחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס cmv תסמינים וזמן המחלה
    מישהו
    05/04/2016

שלום ד"ר,
    אני בן 30 וסובל מזה 17 יום מתסמים קשים של חום (עד 38), חולשה וכאבים שהתבררו במהלך התקופה כהדבקה ראשונה בCMV.
    1. האם נורמאלי שאני סובל ככ (הן מבחינת חומרת התסמינים והן במבחינת המשך)? הבנתי מאתרי בריאות שונים שהרוב לא מרגישים כלום

(ד"א מערכת החיסון שלי תקינה - לא מזמן עשו לי פאנל אימונולוגי שלם שיצא תקין).

2. האם בסיום המחלה אני מחוסן לתמיד או שיהיו התפרצויות?

3. כמה זמן אשאר מדבק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפתרון ל CMV

ענת
    06/04/2016

אם היית טורח לחפש בגוגל לא בטוחה שהיית שואל רופא קונבציונלי באינטרנט
    שאין לו מה לחדש .
    אני כותבת לך זאת בתור חולה ב CMV קשה ומעיד עד שהתברר לי שקיימת תרופה
    ואני לא ידעתי עליה והסתמכתי על רופא מפחה קונבציונלי.

אז תלך לגוגל ותרשום : אקטימור מחלת הנשיקה
    תגיע לאתר של רמי ואחרי 4 ימים תבריא מהוירוס הנורא הזה שיכול להשאר שנים בגוף כשהרופאים יאמרו לך שהוא חולף מעצמו כדי לנחם סתם כי אין להם תרופות גם לא לנזלת פשוטה או שיעול אז למחלת הנשיקה שיהיה להם ?

ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירוס cmv תסמינים וזמן המחלה - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    13/04/2016

מחלת ה-CMV באנשים בריאים ולא בהריון אינה מסוכנת ברוב המכריע של המקרים אולם בהחלט מרגישים חולשה ועייפותואלו יכולים להמשך מספר שבועות.
    בדרך כלל כאשר החם יורד הסיכוי להדבקה של אדם אחר יורדת בצורה משמעותית.
    ברוב המקרים מי שחלה פעם אחת לא יחלה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירוס cmv תסמינים וזמן המחלה - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    21/04/2016

ישנו מנעד רחב של תחלואה ב-CMV. חלק מהאנשים עוברים את הזיהום בצורה סמוייה - כלומר הם לא מרגישים שנדבקו בעוד שאחרים סובלים מחום גבוה ועייפות קשה שנמשכת זמן רב. תחלואה יותר קשה לא מעידה על חולשה של המערכת החיסונית.
    בסיום המחלה אתה מחוסן כנגד נגיף זה.
    נגיף ה-CMV נשאר בגופניו לאורך כל ימי חיינו ולעיתים יכולה להתרחש הדבקה של אדם אחר גם שהמדביק לא סובל מסימנים קליניים.
    המחלה יותר מדבקת בשלב בו יש עדין חום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו