מספר מקרים אבקש התייחסות לכולם!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר מקרים אבקש התייחסות לכולם!
    קרן
    02/07/2016

בהריון חודש כמעט שמיני. התחלתי לקבל עירויי ברזל בוריד. העירוי הוכן מראש לפני כנסתי לחדר. 1. במהלך הכנת העירוי האחות שוברת 2 בקבוקים מזכוכית ואז עם מחט שואבת ברזל ומכניסה לעירוי. במידה והיא נפצעת במהלך ההכנה ודם שלה נכנס לעירוי האם כך אני עלולה להידבק באיידס או הפטטיס או מחלות מין? כיצד יודעים?
    2. בגלל שהייתה לי סחרחורת וחרדה רבה
    אז האחות שעשתה לי עירוי לוריד החזיקה את המחט ביד תוך כדי שהיא מרגיעה אותי. מכיוון שהייתי בלחץ לא שמתי לב. אם היא נדקרת מהמחט ואז שמה לי מחט בוריד לעירוי, האם כך אני עלולה להידבק באיידס או הפטטיס? איך אוכל לדעת שלא נדקרה.
    3. אם שמים לך בטעות אחרי הוצאת העירוי נייר משומש עם דם של מטופל אחר, ואת סופגת עם הנייר המזוהם את הדם שלך לאחר הוצאת מחט העירוי, האם כך אפשר להידבק באיידס או הפטטיס?
    4. נכנסתי בבית חולים לשירותים משותפים גברים ונשים ובטעות השתנתי על הפרשה צהובה שהייתה שם. אם היה זרע או הפרשות של מחלות מין על האסלה ואני השתנתי על זה, האם כך אני עלולה להידבק במחלות מין, איידס או הפטטיס?
    5. יש לי חתך מדמם באצבע וחברה שליוותה אותי יצאה משירותים ולא שטפה ידיים וישר שיצאה נתנה לי מכה חזקה עם הטבעת על החתך המדמם. אם על הטבעת היו הפרשות או דם וזה בא במגע עם החתך המדמם ישר אחרי שיצאה משירותים. האם כך אפשר להידבק במחלות מין, איידס או הפטטיס?
    אני בהריון ופוחדת אבקש התייחסות לכל המקרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין ספק, סובלת מפובייה בנושא מחלות!

דני
    02/07/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר מקרים אבקש התייחסות לכולם! - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    07/07/2016

באף אחד מהתאורים הללו אין סיכון להדבקה. מעבר לכך הם גם לא נשמעים סבירים כלל וכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו