מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר מקרים אבקש התייחסות לכולם!קרן02/07/2016
בהריון חודש כמעט שמיני. התחלתי לקבל עירויי ברזל בוריד. העירוי הוכן מראש לפני כנסתי לחדר. 1. במהלך הכנת העירוי האחות שוברת 2 בקבוקים מזכוכית ואז עם מחט שואבת ברזל ומכניסה לעירוי. במידה והיא נפצעת במהלך ההכנה ודם שלה נכנס לעירוי האם כך אני עלולה להידבק באיידס או הפטטיס או מחלות מין? כיצד יודעים?
2. בגלל שהייתה לי סחרחורת וחרדה רבה
אז האחות שעשתה לי עירוי לוריד החזיקה את המחט ביד תוך כדי שהיא מרגיעה אותי. מכיוון שהייתי בלחץ לא שמתי לב. אם היא נדקרת מהמחט ואז שמה לי מחט בוריד לעירוי, האם כך אני עלולה להידבק באיידס או הפטטיס? איך אוכל לדעת שלא נדקרה.
3. אם שמים לך בטעות אחרי הוצאת העירוי נייר משומש עם דם של מטופל אחר, ואת סופגת עם הנייר המזוהם את הדם שלך לאחר הוצאת מחט העירוי, האם כך אפשר להידבק באיידס או הפטטיס?
4. נכנסתי בבית חולים לשירותים משותפים גברים ונשים ובטעות השתנתי על הפרשה צהובה שהייתה שם. אם היה זרע או הפרשות של מחלות מין על האסלה ואני השתנתי על זה, האם כך אני עלולה להידבק במחלות מין, איידס או הפטטיס?
5. יש לי חתך מדמם באצבע וחברה שליוותה אותי יצאה משירותים ולא שטפה ידיים וישר שיצאה נתנה לי מכה חזקה עם הטבעת על החתך המדמם. אם על הטבעת היו הפרשות או דם וזה בא במגע עם החתך המדמם ישר אחרי שיצאה משירותים. האם כך אפשר להידבק במחלות מין, איידס או הפטטיס?
אני בהריון ופוחדת אבקש התייחסות לכל המקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ספק, סובלת מפובייה בנושא מחלות!
דני02/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר מקרים אבקש התייחסות לכולם! - תגובה
ד``ר יסמין מאור07/07/2016באף אחד מהתאורים הללו אין סיכון להדבקה. מעבר לכך הם גם לא נשמעים סבירים כלל וכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)