תאור בעייה אשמח לקבל תשובה מאוד לחוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאור בעייה אשמח לקבל תשובה מאוד לחוץ
    דניאל
    05/08/2016

שלום

לפני כחודשיים הכרתי בחורה וברוב טיפשותי אפשרתי לה לבצע בי מין אוראלי לא מוגן כמו כן אפשרתי לה לבצע בי את האקט בצורה מאוד מאוד אגרסיבית.באופן מיידי לאחר מכן עניין של שניות חשתי צריבה חזקה מאוד באיבר המין כאב שלא חשתי מעולם..במשך כשבוע חשתי את הכאבים הללו באותו מקום באיבר המין באופן עמום.לאחר מכן הופיע תכיפות במתן שתן קשיים במתן שתן משהו שנשמע דומה למה שקרוי דלקת שופכה .בצעתי בדיקות שתן כלליות בדיקות תרבית בדיקות pcr ל6 מחלות מין כגון זיבה כלמידיה וכו הכל יצא תקין.לאחר כשבוע העניין הזה הסתיים ללא טיפול האורולוג שראה את התוצאות לא הסכים לתת לי אנטיביוטיקה משום שלא היה סימנים לזיהום. כמו כן הופיעו תסמינים נוספים דלקת גרון לכן ביצעתי חודש לאחר מכן בדיקת קומבו לאיידס ובדיקה לעגבת שיצאו תקינות. בנוסף הופיע אצלי צריבות וכאבים חדים באיבר המין אז לאחר 5 וחצי שבועות מהארוע המדובר בצעתי בדיקת דם לנוגדנים להרפס .בדיקות igG וigM עבור הרפס 1 2 יצאו תקינות.מספר ימים לאחר שנלקח דגימת הדם להרפס ראיתי פצע שנראה כמו שריטה אדומה על איבר המין הנגע חלף דיי מהר (עניין של יום) אך לאחר מכן הרגשתי צריבה ועיקצוצים בפין אך לא הופיעו פצעים וכפי שאמרתי בדיקות ההרפס חזרו תקינות כמו כן כעת יש לי פריחה אדומה על היד. אבל אולי זה קשור לכדור הרגעה שאני לוקח מאז הארוע אני בחרדות.(כתוב שפרייה זה תופעת לוואי )
    אני מתכוון להבדק למחלות מין כגון איידס ועגבת עוד כחודש.האם לאור התחושות יש לחזור על בדיקת ההרפס?עד כמה בדיקת הרפס igM אמינה לאחר 5 וחצי שבועות?האם הנוגדנים הללו אמורים היו להופיע?תודה רבה על המענה אני מאוד מאוד מודאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך חשוב מאוד

דניאל
    05/08/2016

יש לציין שבדיקות ההרפס בוצעו במעבדות של איכילוב כך שניתן להניח שמדובר במקום רציני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו חשוב נוסף

דניאל
    05/08/2016

הייתי אצל אורולוג נוסף שבדק את איבר המין עצמו כדי לראות שהכל בכלל מחובר שם ולדעתו העניין היה פצע פנימי שנגרם מהמין האוראלי האגרסיבי שחוויתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאור בעייה אשמח לקבל תשובה מאוד לחוץ - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    01/09/2016

לא נראה לי כי נדבקת.
    הבדיקה להרפס אמינה לאחר 5 שבועות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו