הודו ואנמיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודו ואנמיה
    אילנה
    25/05/2008

שלום,אני מתכננת לטוס ולהודו תאילנד ונפאל עוד חודש וחצי לתקופה של 3-6 חודשים.

אני בת 21,בריאה מד'כ וכבר כמה שנים סובלת מאנמיה שבאה והולכת,לא לקחתי כבר כדורי ברזל כמה חודשים,ובבדיקת דם מהשבוע האחרון נמצא כי רמת הברזל נמוכה מאוד (38 כשהנורמה בין 50 ל 160),למרות שההמוגלובין מעל 12.

הרופאה הכניסה אותי לפאניקה שבמצב כזה אסור לי לטוס במיוחד למדינה כמו הודו,כי אנמיה גורמת למערכת חיסונית חלשה מאוד ואני אהיה חולה כל הטיול.

חשוב לציין שאיני מרגישה שאני סובלת מתופעות של האנמיה כמו עייפות או חולשה ואני מרגישה חזקה ויציבה.עכשיו התחלתי בטיפול חזק ואינטסיבי בכדורי ברזל.

מה דעתך בנושא,האם זו עילה לביטול נסיעה וכיצד עליי להתגונן במידע ואחליט לננסוע-וכנראה שזה יקרה...

תודה ויום טוווב :))))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הודו ואנמיה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דוד ששה
    25/05/2008

אני לא לחלוטין הבנתי את השיקולים של רופאת המשפחה שלך - אשמח אם תסבירי יותר.
    בכל מקרה - אם ההמוגלובין שלך מעל 12 ויש לך חסר ברזל המטופל בתוספת ברזל - איני רואה סיבה לא לנסוע להודו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה,

אילנה
    25/05/2008

היא הסבירה לי שאנמיה גורמת למערכת חיסונית חלשה מאוד,ומתוקף העובדה שאני טסה להודו שזו מדינת עולם שלישי,יש בה הרבה זיהוים טפילים וכל מיני מרעין בישין
    שאדם שיש לו מערכת חיסונית חזקה יוכל לעמוד בהם
    אבל אדם אנמי לא.
    אני מקווה שהבנת את כוונתי..
    אני פשוט לא באמת ידעת האם זה באמת נכון לגבי הזיהומים ולכן אני שואלת....
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכמובן העובדה שחודש לא יספיק לי

אילנה
    25/05/2008

להעלות את רמת הברזל בדם אלא לפחות חצי נשנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דוד ששה
    25/05/2008

לא רואה סיבה להימנע מהטיול להודו. פשוט תקפידי להמשיך וליטול את הטיפול בברזל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו