חיסון טטנוס וכוויה לינוק בן שנה ושמונה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון טטנוס וכוויה לינוק בן שנה ושמונה חודשים
    שרית
    18/07/2018

שלום רב
    אתמול בערב בני בן השנה ושמונה חודשים שפך על עצמו חומר לציפורניים דמוי לק שנקרא פריימר. וחטף כוויות בבטן וברגליים ממנו.
    בבית חולים המליצו על חבישות עם סילברול. לצערי הוא פספס את החיסון המחומש של גיל שנה מאחר ולא עברה חצי שנה האחות נתנה לו את שאר החיסונים ואת המחומש דחינו.
    קראתי קצת על חשיבות חיסון הטטנוס במקרה של כוויות ושאלתי את הרופאה האם כדאי להשלים את החיסון המחומש עכשיו והיא אמרה שלא ושעדיף לחכות. רציתי בבקשה לשאול האם כך הדבר או שעדיף לגשת לטיפת חלב ולהתעקש על מתן החיסון? בנוסף לכך הייתי שמחה להבין מדוע בשנה הראשונה לחיי התינוק ניתנים לו 3 חיסוני טטנוס כאשר החיסון תופס ל5 שנים?
    אודה לתשובתך רוב תודות וכל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טטנוס וכוויה

ד``ר רגב כהן
    19/07/2018

הוא אמור לקבל חיסון כנגד טטנוס בחודשים 2, 4, 6, 12. אם הוא פספס את גיל 12 חודשים, יש להשלים. אבל צריך 6 חודשים בין המנה השלישית למנה של גיל 12 חודשים. לא ברור לי מה היה המהלך של החיסונים שלו ולמה פספס את חיסון גיל שנה. מציע לפנות לרופא ילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא פספס את החיסון של גיל שנה כי

שרית
    19/07/2018

תודה על תשובתך
    הוא פספס את החיסון של גיל שנה כי כשהגענו לטיפת חלב לא עברה חצי שנה מה חומש הקודם אז האחות נתנה לו את שאר החיסונים ואמרה שנשלים רק את המחומש אחר כך. השאלה שלי התייחסה לדחיפות השלמת החיסון בגלל הכוויה .
    יש לנו תור לעוד 10 ימים והאחות אמרה שתשלים לו גם את המחומש וגם את החיסון של גיל שנה וחצי. הייתי שמחה להבין ממך אם יש עם זה בעיה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוייה

ד``ר רגב כהן
    22/07/2018

אז זה בסדר להמתין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון

ד``ר רגב כהן
    29/07/2018

לא, אין בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו