מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסון טטנוס וכוויה לינוק בן שנה ושמונה חודשיםשרית18/07/2018
שלום רב
אתמול בערב בני בן השנה ושמונה חודשים שפך על עצמו חומר לציפורניים דמוי לק שנקרא פריימר. וחטף כוויות בבטן וברגליים ממנו.
בבית חולים המליצו על חבישות עם סילברול. לצערי הוא פספס את החיסון המחומש של גיל שנה מאחר ולא עברה חצי שנה האחות נתנה לו את שאר החיסונים ואת המחומש דחינו.
קראתי קצת על חשיבות חיסון הטטנוס במקרה של כוויות ושאלתי את הרופאה האם כדאי להשלים את החיסון המחומש עכשיו והיא אמרה שלא ושעדיף לחכות. רציתי בבקשה לשאול האם כך הדבר או שעדיף לגשת לטיפת חלב ולהתעקש על מתן החיסון? בנוסף לכך הייתי שמחה להבין מדוע בשנה הראשונה לחיי התינוק ניתנים לו 3 חיסוני טטנוס כאשר החיסון תופס ל5 שנים?
אודה לתשובתך רוב תודות וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טטנוס וכוויה
ד``ר רגב כהן19/07/2018הוא אמור לקבל חיסון כנגד טטנוס בחודשים 2, 4, 6, 12. אם הוא פספס את גיל 12 חודשים, יש להשלים. אבל צריך 6 חודשים בין המנה השלישית למנה של גיל 12 חודשים. לא ברור לי מה היה המהלך של החיסונים שלו ולמה פספס את חיסון גיל שנה. מציע לפנות לרופא ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא פספס את החיסון של גיל שנה כי
שרית19/07/2018תודה על תשובתך
הוא פספס את החיסון של גיל שנה כי כשהגענו לטיפת חלב לא עברה חצי שנה מה חומש הקודם אז האחות נתנה לו את שאר החיסונים ואמרה שנשלים רק את המחומש אחר כך. השאלה שלי התייחסה לדחיפות השלמת החיסון בגלל הכוויה .
יש לנו תור לעוד 10 ימים והאחות אמרה שתשלים לו גם את המחומש וגם את החיסון של גיל שנה וחצי. הייתי שמחה להבין ממך אם יש עם זה בעיה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוייה
ד``ר רגב כהן22/07/2018אז זה בסדר להמתין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון
ד``ר רגב כהן29/07/2018לא, אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)